Emirates forlænger deres corona forsikring

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har i går meldt ud at de forlænger deres corona forsikring som de kalder Multi-risk rejseforsikringen. Indtil videre ude slutdato.

Emirates kunne i går meddele, at aftalen med deres partner (AIG) er blevet forlænget og at Multi-risk rejseforsikring nu er inkluderet for Emirates billetter udstedt efter 1. december 2020 og indtil andet meldes ud fra Emirates.

Tidligere slutdato 31. marts 2021 er hermed forlænget.

Herunder nogle af dækningerne som tilbydes i Multi-risk forsikringen:

  • Op til 500.000 USD til lægeudgifter og nødevakuering i udlandet.
  • Op til 7.500 USD hvis rejsen bliver annulleret på grund af COVID‑19‑begrænsninger eller andre årsager, som fremgår af policen.
  • Op til 7.500 USD hvis rejsen bliver annulleret eller forkortet, fordi skoleåret forlænges til efter afgangsdatoen på grund af COVID‑19, og man er pårørende eller fuldtidsunderviser, fuldtidsansat eller elev på en folkeskole.
  • Op til 7.500 USD hvis rejsen bliver forkortet, fordi man eller en pårørende* bliver syg i udlandet, herunder pådragelse af COVID‑19, og man bliver nødt til at rejse hjem.
  • Op til 7.500 USD hvis man bliver nødt til at aflyse sin rejse på grund af en positiv COVID‑19‑test eller lægeundersøgelse i lufthavnen.
  • Op til 150 USD pr. person pr. dag i op til 14 sammenhængende dage, hvis man bliver testet positiv for COVID‑19 og skal i obligatorisk karantæne, mens man er i udlandet.

Forsikringspolice kan findes her.

Det er derfor sandsynligt at andre flyselskaber følger med og også forlænger deres corona forsikringer. Uanset, så er det en god forsikring at have med på rejsen her i 2021.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *