Så blev det 2019, hvilket er lig med at IHG Rewards Club devaluerer igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom IHG Rewards Club ikke tilbyder en klassisk point oversigt (eller en fuld liste med alle hoteller i hver “kategori”), så tilbyder hvert IHG hotel en fast pris året rundt når du bruger point på en overnatning.

Det er også ret almindelig at de fleste hotelkæder årligt justere mængden af point de opkræver for en bonus overnatning. Typisk har IHG gjort dette i januar og udsendt en advarsel kort forinden.

I år er ingen undtagelse og en liste med de kommende prisændringer for bonus overnatninger er blevet lækket af IHG Rewards Club.

Ændringerne træder i kraft 14. januar 2019

Så længe du booker inden 14. januar, vil de eksisterende point satser gælde. Hvis du annullerer eller ændre et ophold efter 14. januar, vil de nye opdaterede regler træde i kraft (selv hvis du blot annullere en enkelt nat eller ændre lidt i datoer).

Klik her for at se den fulde liste over hoteller som rammes af ændringerne.

Selvom vi alle har individuelle rejsemønstre og hotel præferencer, så er det på ingen måde gode nyheder. Et hurtigt kig på de amerikanske hoteller viser, at stort set alle hoteller på listen stiger 5,000 point per nat. Rent faktisk viser en hurtig gennemgang af hele listen, at 90-95% af hotellerne på listen stiger i pris.

En lille trøst er, at et maksimum på 70,000 points per nat forbliver, så du behøver ikke kigge efter  Intercontinental Park Lane og lignende.

Denne devaluering kommer som nævnt ikke som den store overraskelse, men samler du på IHG Rewards Club point, så bør du helt klart tage et kig på listen og booke dine bonus ophold i løbet af den kommende uges tid.

Kilde: Insideflyer.co.uk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *