63.000 besøgte årets “Ferie for alle”-messe

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søndag lukkede Skandinaviens største feriemesse dørene, efter en weekend med ferielystne gæster. Ferie for Alle havde i år en fremgang på ca. 2.000 flere gæster i forhold til det forgangne år.

Solsenge, safaridyr og svømmebassin flyttede i weekenden ind i Messecenter Herning, der de sidste tre dage har afholdt Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle.

Messen oplyser i en pressemeddelelse, at de havde en besøgsfremgang på 2.044 gæster, da i alt 63.363 besøgte de 1.170 stande med udstillere fra rejsebranchen.

Årets partnertema var charterbranchen, og hos rejsebureauet TUI var der stor begejstring, da de præsenterede en stand med en virtuel 5D-ferieoplevelse, Instagram-væg og børneområde.

Det er en af de bedste messeoplevelser, vi nogensinde har haft. Det er imponerende at opleve, hvordan MCH år efter år formår at tiltrække så mange mennesker, og derfor er det også en weekend, vi har set frem til rigtig længe.

Mikkel Hansen, pressechef hos TUI.

Kæden Small Danish Hotels havde især en god messe, hvor de havde stor fremgang i salget på selve messen, i forhold til sidste år.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, sender en varm tak til de besøgende, der for tredje år i træk talte flere en 60.000 på de tre dage.

Tak for besøget til de 63.363, og tak for at I sammen med udstillerne har cementeret Ferie for Alles position som Skandinaviens største feriemesse.

Georg Sørensen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *