A380 til København: Emirates fløj med fuldt lastrum og tom kabine

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forleden fløj en A380 fra Emirates en flyvning til København med fragt.

Emirates Skycargo er begyndt at bruge flådens A380-fly, som ellers har været opbevaret i Dubai-lufthavnen DWC, til at flyve fragtflyvninger fra Dubai’s DXB til lufthavne rundt omkring i verden.

Herunder fløj de onsdag en rundtur fra Dubai til København, med fragt som skulle frem til Danmarks hovedstad hurtigere, end det etablerede fragt-netværk kunne håndtere.Flyvningerne eksekveres i en konfiguration døbt “mini-freighter”, hvor man ikke bruger passager-kabinen til fragt, men derimod bruger det enorme lastrum i maskinen, til at transportere godset. Flyvemaskinen kan rumme 50 ton fragt i lastrummet.

Det er typisk medicinske remedier som transporteres i Emirates dedikerede A380 “mini-freighters”. Hvorvidt det var indholdet af lasten på flyvningen til København vides ikke.

Kilde: FlightRadar24

Efter flyvningen til København, fortsatte flyet til Washington DC i USA.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Hvis et fly har base i Dubai, hvordan kan en flyvning DXB-CPH så være en returflyvning? Jeg forstår det slet ikke når man kigger på de flyvninger maskinen fortog inden turen til CPH. Jvf. flightradar fløj det DXB-CPH-IAD.
    Jeg kan virkelig ikke se hvordan i kan kalde dette en returflyvning. Det er ikke andet end en simpel fragtflyvning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *