KLM skruer endnu længere ned i Europa

KLM Embraer 175

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mens smitten breder sig i Europa og rejserestriktionerne vokser, skruer KLM endnu længere ned for kapaciteten på de europæiske ruter. De fleste destinationer bibeholdes, men med færre antal afgange.

Anden bølge af coronavirus har fast greb i Europa og har resulteret i nye lockdowns og andre fornyede restriktioner. Det får KLM til at justere netværket i den kommende periode. KLM vil fortsætte med at betjene så mange destinationer som muligt, men reducerer sædekapacitet og frekvensen af afgangene.

Med hensyn til de interkontinentale ruter vil antallet af passagerflyvninger være omkring 50-60% af niveauet før corona. Hvis vi kun kigger på fragtflyvninger, er omkring 65% af flyene i arbejde.Coronastrategi

I løbet af pandemien valgte KLM strategisk at genstarte ruter til så mange af de tidligere destinationer som muligt. Efter omstændigheder er det med færre afgange og mindre fly. Dette betyder, at passagererne har det bredest mulige udvalg af destinationer. Mange af de interkontinentale destinationer betjenes kun med fragt i overensstemmelse med de gældende rejsebegrænsninger.

I følge det hollandske flyselskab har den strategi vist sig at være en succes i de seneste måneder og har sikret, at selskabet ikke havde behov for at trimme netværket helt så meget som nogle andre flyselskaber. August og september viste klare tegn på bedring.

Desværre har den anden bølge nu ført til nye restriktioner i hele Europa. Kapaciteten vil derfor blive nedjusteret endnu en gang i den kommende periode. KLM opretholder strategien med så mange destinationer som muligt, og tilføjer endda flere nye destinationer. Afhængig af udviklingen foretages yderligere tilpasninger i den kommende periode.

Nye destinationer

Coronapandemien bekræfter, at et fleksibelt netværk er meget vigtigt. Det gør det muligt, ikke bare at beholde så meget af netværket som muligt, men enda at åbne nye ruter for at kompensere for den faldende efterspørgsel. Følgende ruter er for nylig blevet tilføjet eller vil blive tilføjet i de kommende måneder:

  • Fra og med 4. januar: fire ugentlige flyrejser til Riyadh (Saudi-Arabien)
  • Fra og med 10. december: to gange ugentligt til Zanzibar med stop i Dar es Salaam (Tanzania) på returflyvningen til Amsterdam
  • Siden 8. november: tre gange dagligt til den nye lufthavn Berlin Brandenburg
  • Siden den 29. oktober: cirkelflyvningen Amsterdam-Calgary-Edmonton-Amsterdam
  • Siden 25. oktober: daglig service til Poznan (Polen);
  • Siden 24. oktober: ugentlig flyvning fra Amsterdam til Chengdu og fra Beijing til Amsterdam.

Billeder: KLMHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *