Stor billedreportage: Berlin’s Brandenburg lufthavn er endelig åben

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter mange års forsinkelser og reel tro på at den overhovedet ville åben, så åbnede endeligt Berlin’s “nye” Brandenburg lufthavn i weekenden. Dermed er den gamle Tegel lufthavn nu lukket.

Det skulle have været en tur som InsideFlyer havde planlagt skulle starte med et arrangement med SAS i loungen i København og så videre med loungebesøg og præsentation af Lufthansa i Berlin. Grundet corona situationen valgte vi sammen med SAS og Lufthansa ikke at gennemføre det, da vi ville være over de 10 personer som lige nu er det maksimale antal. Det samme argument var tilfældet med Lufthansa. Vi prøver at se om det senere giver mening at gennemføre et lignende arrangement.

Men flere af deltagerne og læsere fra InsideFlyer valgte alligevel at tage med på turen og vi har løbende søndag fået tilsendt mange billeder fra turen og de første oplevelser af Brandenburg lufthavnen. Disse billeder delte vi søndag på vores instagram konto her. Der var ifølge vores informationer under 20 personer med fra København og til Berlin. Så det blev en eksklusiv tur for de som var med.

Så her er en billedrapportage fra turen.Til Berlin Brandenburg (BER) med SAS

Første kig på Berlin’s “nye” lufthavn

Et kig i Lufthansa loungen

Når man forlod lufthavnen var der et par gaver

Vi glæder os til den tid, som forhåbentligt snart kommer, hvor vi igen kan rejse frit og opleve en ny lufthavn.

Alle billederne i denne artikel er udlånt af faste læsere af InsideFlyer, som var med på turen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *