Aalborg rejsefestival vender tilbage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aalborg Rejsefestival vender tilbage. Nu større end nogensinde før.

Sæt kryds i kalenderen d. 28. Januar 2024, hvis du befinder dig i eller omkring Aalborg, og endnu ikke har lagt planer for dagen. Aalborg Rejse festival i Aalborg lufthavn vender tilbage, og arealet i lufthavnen som udnyttes til rejsemessen er større end nogensinde før.

Hvad er Aalborg rejsefestival?

Aalborg rejsefestival er et endagsarrangement, arrangeret af Aalborg Lufthavn. Det er en årlig rejsemesse som finder sted, i den nordjyske lufthavn en gang om året, hovedsageligt i slutningen januar måned.

InsideFlyer var sidste år med til rejsefestivalen og kunne blandt andet berette at KLM, havde planer om at den 4 daglige afgang ville blive udvidet til også at omfate det kommende vinterprogram. Dette rygte viste sig at blive bekræftet endeligt senere på sommeren, da KLM annoncerede at den 4 daglige afgang til Amsterdam også ville blive fløjet i vinterprogrammet for 2023/24.

Læs mere her: Det skete på Aaalborg rejsefestival i 2023:

Større end tidligere

Aalborg lufthavns rejsefestival, bliver som nævnt større end nogensinde før.

Aalborg Lufthavn, har valgt at udvide arealet som lufthavnens rejsefestival bliver afholdt på. Sidste år blev noget af Tax Free butikken blandt andet flyttet ud i lufthavnens vandrehal. Dette sker således ikke til den kommende rejsefestival.

Aalborg Lufthavn har valgt at minimere lufthavnens transitområde, således at det meste lufthavnens første sal, og ligeledes Tax free shop bliver en del af arrangementet, og derved ikke vil befinde sig airside i dagens anledning.

Beslutningen om udvidelse af området for rejsefestivalen, betyder blandt andet at lufthavnens funktionelle gates udelukkende vil være gate 1, 6 og 7 i dagens anledning.

Af nye luftfartsselskaber, i forhold til rejsefestivalen i 2023, vil i 2024 være at finde airBaltic og Atlantic Airways.

Al information om Aalborg Lufthavns rejsefestival, samt tilmelding til diverse rejserelaterede foredrag kan findes ved at klikke her.

Kort over Aalborg rejsefestival. Foto. Aalborg Lufthavn PR.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *