Aarhus Airport får ny administrerende direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lotta Sandsgaard er vant til at se Aarhus Airport fra oven. Som passioneret fritidspilot er hun gået i luften mange gange fra den østjyske lufthavn. Nu lander hun direkte i direktørstolen og skal stå i spidsen for at realisere lufthavnens vækststrategi, hvor ambitionen er at løfte passagertallet til 1,5 millioner rejsende inden udgangen af 2029.

Stillingen som administrerende direktør har tiltrukket et bredt og attraktivt kandidatfelt, og bestyrelsesformanden er meget glad på lufthavnens vegne over, at det er lykkedes at sikre en så kompetent profil. Lotta Sandsgaard har knap 20 års solid ledelseserfaring fra kommunalt regi og er samtidig på hjemmebane i lufthavnsbranchen.

Vi har ledt efter en erfaren leder med de rette kompetencer til at favne mange faggrupper og interessenter i en kompleks virksomhed. Lotta kommer med et stærkt blik på fremtiden kombineret med en åbenlys appetit på at skabe resultater. At hun samtidig har dyb indsigt i og en passioneret interesse for luftfart er en drømmesituation, vi ikke kunne have forudset. Bestyrelsen overlader trygt styrepinden til Lotta, og vi ser meget frem til samarbejdet

Lars Dige Knudsen, som er bestyrelsesformand i Aarhus Airport.

Lotta Sandsgaard sidder i dag i en stilling som teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune. Tidligere har hun blandt andet bestredet lederposter i Norddjurs Kommune som miljø- og kulturdirektør og chefposter på teknik- og miljøområdet i både Norddjurs Kommune og Herning Kommune. Dertil er hun bestyrelsesformand i Herning Lufthavn S/I. På toppen af det er hun uddannet erhvervspilot og flyveinstruktør og er kommet i Aarhus Airport igennem en årrække.

Servicen har altid været enestående i lufthavnen, uanset om jeg er kommet som gæst i terminalen eller som pilot på havnekontoret. Oplevelsen af høj kvalitet og varm service til alle, glæder jeg mig til at fastholde og udvikle sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere og ledere i Aarhus Airport.

Min passion for luftfart bliver en stor drivkraft i min nye rolle som CEO i Aarhus Airport. Men det er de ledelsesmæssige værktøjer og den teknik- og miljøerfaring, jeg har med i bagagen, der skal bidrage til at videreudvikle kulturen i lufthavnen og skabe et solidt fundament for vækst. Dertil vil jeg trække på mine mange års erfaring med at udvikle byer, infrastrukturanlæg og organisationer og samtidig sikre en smidig drift.

Lotta Sandsgaard.

Lotta Sandsgaard er oprindelig nordjyde, men bor nu tæt ved Grenaa sammen med sin mand Claus. Den sparsomme fritid tilbringer parret ofte i luften, hvor Lotta har et fast greb om styrepinden i sit eget lille fly, en Rockwell Commander 114b, der har base i Aarhus Airport.

Lotta Sandsgaard tiltræder som ny administrerende direktør i Aarhus Airport den 1. april 2023.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Aarhus Airport / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *