Norwegian havde 1,2 millioner passagerer i februar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian havde 1,2 millioner passagerer og en belægningsgrad på 84 procent i februar. Selskabet mødte høj efterspørgsel i vinterferien og forbereder sig nu på at øge kapaciteten i overgangen fra vinter- til sommerruteprogram.

I februar havde Norwegian 1,2 millioner passagerer, hvilket er en øgning på 83 procent i forhold til sidste år. Belægningsgraden var på 84 procent. Nordiske rejsende benyttede sig af vinterferien for at flyve til varmere himmelstrøg langs Middelhavet og populære skidestinationer i Alperne. Mange rejsende brugte også vinterferien på at bestille fremtidige flyrejser i påsken, de lange weekender i foråret og til sommer.

Vi er tilfredse med trafiktallene for denne måned, ikke mindst med belægningsgraden på 84 procent. Det viser, at Norwegian er attraktiv for rejsende gennem hele året – også i løbet af de roligere vintermåneder. En høj belægningsgrad gør også, at vores flyvninger bliver mere brændstofeffektive, hvilket vi er optaget af fra et bæredygtighedsperspektiv.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 1.173.408 passagerer i februar, 83 procent mere end februar 2022. Kapaciteten (ASK) var 1826 millioner sædekilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var 1530 millioner sædekilometer. I februar havde Norwegian i gennemsnit 64 fly i drift, og 99,4 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden, der er et mål for andelen af afgange, der sker inden for 15 minutter af planlagt tid, var i februar på 85,4 procent.

Øger kapaciteten henimod sommersæsonen

Leverancerne af nye, brændstofeffektive fly, ansættelse af nye kolleger og insourcing af kundevendte roller på Oslo Lufthavn Gardermoen er blandt de tiltag, som Norwegian nu iværksætter for at kunne møde kunderne med attraktive tilbud i månederne, der kommer.

Vi glæder os til og er godt forberedt på sommersæsonen. Vores sommerruter starter i slutningen af marts, og vi bruger tiden nu til at klargøre flere nye fly og ønske nye kolleger velkommen ombord. Med det svarer vi på den stærke efterspørgsel, som vi nu ser i vores bookingtal. Udover at vi er et vellidt flyselskab blandt fritidsrejsende, kan vi mærke fortsat, solid efterspørgsel fra forretningssegmentet. Vi anser det for at være en bekræftelse på, at vi har et attraktivt tilbud til både nordiske forretnings- og fritidsrejsende.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8JP (LN-NIJ) i Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *