Aarhus Airport kåret som årets lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aarhus Airport har lige modtaget “Airport of the Year Award”. Prisen blev uddelt på generalforsamlingen i European Regions Airline Association (ERA)

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport. Lufthavnen fik overrakt “Airport of the Year Award” af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen siger: Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Det vidner om, at vi er lykkedes med vores vækststrategi, der blandt andet har budt på en omfattende ombygning af lufthavnen med nyt design- og madkoncept. Vi har samtidig haft stort fokus på at øge passagervæksten ved at udvide med nye ruter. Med den flotte titel som årets lufthavn vil vi med stolthed fortsætte udviklingen af lufthavnen til gavn for vores gæster.

Administrerende direktør, Peer H. Kristensen, og Head of Airline Relations, David Surley,. Aarhus Airport modtog onsdag aften den prestigefyldte ’Airport of the Year Award’ ved ERAs generalforsamling i Frankrig.

Tidligere vindere af prisen inkluderer blandt andet lufthavne i London City, Budapest og Shannon Airport i Irland. I år kan Aarhus Airport tilslutte sig listen af vindere. Aarhus Airport er udvalgt blandt alle ERAs lufthavnsmedlemmer af et uafhængigt dommerpanel.

Montserrat Barriga, generaldirektør for ERA siger: På vegne af ERA vil jeg gerne lykønske Aarhus Airport med overrækkelsen af ’ERA Airport of the Year Award’ på dette års ERA Generalforsamling. Aarhus Airport har tydeligt vist en signifikant kommerciel og operationel turnaround i år ved at modernisere sine lufthavnsfaciliteter, udvide sine destinationer og øge passagertallet – samt den store opgave med at ændre lufthavnsstrukturen til en mere dynamisk, kommerciel forretningsmodel. Denne pris understreger lufthavnens fortsatte høje kvalitetskrav til eksisterende og potentielle kunder.

I 2016 blev Aarhus Airport som den første danske lufthavn medlem i ERA – en nonprofitorganisation, der varetager interesser i europæisk luftfart for 50 flyselskaber samt 150 associerede medlemmer på tværs af den europæiske luftfartsindustri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *