KLM app forbedret med ny seat map og mere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har udgivet en ny version af deres mobilapp med en ny seat map og mange andre opdateringer.

Nu om dagen er alle slags mobile apps uundværlige, især når du er på farten. Du booker din flyvning via din smartphone, du kan følge dit fly løbende og du kan vise dit boardingkort digitalt, inden du går ombord. Langt de fleste flyselskaber spiller ind på denne udvikling ved at tilbyde en eller flere mobile apps. Flere og flere muligheder tilføjes. Et eksempel er KLM, som igen har opdateret deres app. En af de mest iøjespringende ændringer er, at det er blevet endnu lettere at vælge et sæde med det opdaterede sædeoversigt. Derudover kan du nu i appen reservere et bord i Restaurant Blue i KLM Crown Lounge i Amsterdam Schiphol Airport.

KLM apps

KLM ønsker at øge brugervenligheden for rejsende ved at samle alle relevante oplysninger sammen i en praktisk app. På den måde kan du ikke kun bestille billetter, men også invitere gæster til loungen og arrangere din CO2-kompensation. Du kan endda scanne din bagage i 3D, så du aldrig kommer til gaten med en for stor kuffert. Der er nu tilføjet et nyt sædekort og muligheden for at reservere et bord i Restaurant Blue.

Over det sidste stykke tid har de hollandske flyselskabet valgt at stoppe med visse apps. For eksempel er et antal spil, som KLM udviklede, ikke længere tilgængelige siden juli i år. Flyselskabet stoppede også med at bruge Media-appen, som du kunne bruge til at downloade gratis aviser og magasiner under flyvningen. Derudover er appen til Apple Watch også blevet fjernet fra App Store. Det vides ikke, om denne app vil vende tilbage.

Ud over KLM-appen er der også en app hvor du kan holde styre på dine Delft Blue-huse, som omdeles i World Business Class. Du kan også downloade en app på din tablet for at se den aktuelle tilbud af underholdning, der er tilgængelig om bord. Udover disse apps bruger KLM forskellige sociale medier til at kommunikere med rejsende.

KLM har også en dedikeret app til de små hollandske huse (Billede: KLM)

Seat map og Restaurant Blue

Med den nye opdatering har flyselskabet først føjet KLM 100 års logo til appens startskærm i anledning af selskabets 100 års fødselsdag. Derudover er et nyt sædekort tilgængeligt. Det er nu også muligt at zoome ind på sædekortet. Nedenfor et eksempel på et Boeing 737-700. Du kan også se flyvninger i appen, der udføres af et andre flyselskaber, i det nye sædekortdesign.

Den fornyede seatmap i KLM app (Billede: KLM / Apple App Store)
Den fornyede seatmap i KLM app (Billede: KLM / Apple App Store)

En anden ny funktion er muligheden for at reservere et bord i Restaurant Blue, ud over at invitere en gæst til KLM Crown Lounge. Dette gælder kun for interkontinentale flyvninger, eftersom restauranten befinder sig i non-Schengen delen af lufthavnen. Du kan arrangere dette under visning af din flyvning via appen.

Appens fremtid

Desværre har KLM for nylig fjernet nogle apps fra de forskellige app-butikker. Selvom en forenkling af udbudet ikke er forkert, er det alligevel en skam, at for eksempel Apple Watch-appen ikke længere er tilgængelig. KLM fortæller ikke meget om den fremtidige udvikling af det digitale tilbud. Det ser ud til, at KLM snarere vil udvide den eksisterende KLM-app med nye muligheder og features i stedet for at oprette nye apps. Og det er der bestemt noget at sige for.

Hvis selskabet fortsætter med at udvikle innovative nye muligheder, er det mere end fint. En dejlig tilføjelse til appen ville være mere information om for eksempel flåde, lounger og loyalitetsprogrammet Flying Blue. Hvis du ikke har nogen fremtidige flyvninger i appen, er der ikke meget information at hente. Flyselskabet kunne også gøre mere med de tilgængelige oplysninger. Ud over milepælerne i antallet og afstande af ens rejser, ville information om den hidtil opsparede CO2 kompensation også være en relevant tilføjelse, som netop er noget, som KLM ønsker at stimulere. Fremtiden må vise, hvad flyselskabet med de blå fly finder på som næste tiltag.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *