KLM Crown Lounge adgang med KLM’s App

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 19. juni 2017 kan alle KLM passagerer få adgang til deres lounge i Schengen området i lufthavnen ved Amsterdam. Adgangen kan tilkøbes i KLM’s App.

Senere på året vil det også være muligt at købe KLM Crown Lounge adgang med KLM’s App i ikke-Schengen området af lufthavnen.

KLM Crown Lounge Amsterdam

KLM Crown Lounge

På den travle Schiphol lufthavn er det altid rart at kunne slappe lidt af i en lounge. Du kan tilbringe din tid i en blød lænestol mens du nyder af de gratis mad og drikkevarer. KLM har dertil to Crown Lounger på Amsterdam lufthavn. For at få adgang skal du normalt flyve på Business Class med KLM eller en af deres SkyTeam partnere. Du får også adgang til loungerne hvis du er Elite Plus eller har Flying Blue Elite Gold eller Platinum status.

Nu er det også blevet muligt for alle andre passagerer at betale for at få lov at komme ind i loungen. KLM giver passagerer mulighed for at betale for adgangen ved receptionen ved indgangen til loungen. Det gælder dog kun udenfor myldretiden.

Fra denne måned er det også muligt at købe adgangen gennem KLM’s App.

Passagerer som har ret til at kunne købe adgang til loungen og allerede har købt en billet med KLM, kan inden afgang bestille adgang til loungen udenfor myldretiden og afhængig af tilgængelighed. Tilbudet bliver i første omgang kun vist i App’en. Det vil i følge KLM blive tilgængeligt gennem andre kanaler senere. Efter betalingen er gennemført, er boardingkortet samtidig adgangbevis til loungen. Ligesom andre besøgende, kan man også bruge selvbetjeningssøjlerne ved indgangen for at komme ind.

KLM Crown Lounge

Hvem kan købe adgang?

Det er muligt at betale for adgangen med adskillige betalingsmidler. Foreløbig kan kun brugere af KLM’s App benytte sig af tilbudet. Det er dog en forudsætning at du rejser alene og at der er pladser til rådighed. Passagerer som rejser videre til en Schengen destination skal have en ventetid på mindst 60 minutter. Det er endnu ikke muligt at købe adgang for grupper, men det bliver måske muligt senere i år.

Priser

Op til 30 timer før afgang

Flying Blue Silver medlemmer: EUR 30 eller 6000 FB Miles

Flying Blue Ivory medlemmer: EUR 36 eller 7000 FB Miles

Ikke-Flying Blue medlemmer: EUR 40 eller 8000 FB Miles

Fra 30 timer før afgang

Flying Blue Silver medlemmer: EUR 35 eller 7000 FB Miles

Flying Blue Ivory medlemmer: EUR 45 eller 9000 FB Miles

Ikke-Flying Blue medlemmer: ikke muligt

KLM forbeholder sig retten til at indstille salget på grund af travlhed.

Det nye tiltag kan virke overraskende overraskende. KLM er ved at bygge deres Crown Lounger om. KLM har netop annonceret at der på grund af ombygningen er begrænset kapacitet i loungen og at der derfor bliver indført visse adgangsrestriktioner. Restriktionerne gælder dog kun i myldretiden, mens salg af adgang er begrænset til udenfor myldretid. KLM gør det også klart at i tilfælde af travlhed, gives der forrang til deres Business Class og elite passagerer. Tiltaget skal derfor ses som et forsøg på at udnytte ledig kapacitet på rolige tidspunkter på dagen bedre uden at forringe oplevelsen for deres bedste passagerer.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Ready2board fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *