Singapore Airlines fremskynder opstarten af deres First Class og Premium Economy Class fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På grund af særlig god respons fra kunderne og market generelt, så vælger Singapore Airlines at fremskynde opgraderingen af flyet, som skal bruges på ruten mellem København og Singapore til at have dette

InsideFlyer skrev i maj måned, som de første, at Singapore Airlines ville starte op med First Class og Premium Economy til november. Men dagens nyhed fra Singapore Airlines er glædelig for de mange som skal med Singapore Airlines i perioden fra den 10. august og frem til den oprindelige stardato i november. De vil opleve en ny opgraderet kabine og en bedre komfort – dette gælder alle klasser ombord.

Du kan dermed allerede fra 10. august starte med at sætte dig godt til rette i Singapores Airlines meget berømte First Class og nyde en 7 retters gourmet middag, mens du drikker et glas Dom Perignon eller Krug champagne på vejen til Singapore.

Allan Hoffery, som er Sales & Communications Manager i Norden udtaler:

Vi har valgt at fremskynde opstarten med godt 10 uger. Dette er grundet stor efterspørgsel her op til sommerperiodens start. Dette er ganske gode nyheder for de kunder, som gerne vil rejse i vores First Class eller Premium Economy.

Og at flyve med Singapore Airlines er godt. De blev tidligere på ugen kåret som verdens andet bedste flyselskab. Læs om det her.

Det er dette store sæde du kan sætte dig i på en første klasses tur mellem København og Singapore fra november måned.

Det er ikke kun de som rejser i First Class, som kan se frem til en opgraderet og mere behagelige rejse. Alle fire kabiner ombord er bliver med en opgraderet kabine og de er alle udstyret med Singapore Airlines nyeste og mest komfortable sæder. Dertil er der den nyeste udgave af underholdningssystemet KrisWorld også ombord til alle. Det er derfor en god nyhed for alle som skal flyve med Singapore Airlines fra den 10. august, da de vil opleve en helt ny kabine.

En populær rute – også uden for Danmark

Ifølge Singapore Airlines, så er det godt halvdelen af sæderne i Business Class fyldt med kunder, som kommer uden for Danmark. Der er ganske mange nordmænd som benytter denne rute fra København.

Den nye Premium Economy kabine er meget efterspurgt blandt både forretningsrejsende og ferierejsende, som ønsker mere komfort i forhold til en lavere pris end hvad en Business Class billet koster.

Singapore Airlines forventer også at der udover de forretningsrejsende og de danske ferierejsende, også kommer en del norske ferierejsende til København. De vil især bestille billetter til den nye Premium Economy kabine, da det er mere komfortabel og dermed giver en bedre rejseoplevelse. Det er især på de helt lange rejser videre til for eksempel Bali, Vietnam, Australien eller New Zealand at Premium Economy er populært.

Opgraderingen af København – Singapore ruten sker kort tid efter at flyselskabet lancerede ruten mellem Stockholm og Singapore i en spritny Airbus A350-900. Fra Købehavn er modellen blevet en opgraderet udgave af typen Boeing 777-300ER. I begge kabiner venter de nyeste og mest komfortable kabiner og venter på kunderne.

På nuværende tidspunkt er priserne endnu ikke opdateret i Singapore Airlines bookingssystem.

 

Kommentarer

 1. Kristian Kristian siger

  Eller også har de indset, at 777-200 ikke er "toppen af poppen" mere, men en god opgradering af ruten

 2. Kristian Kristian siger

  Calle77Priserne ligger til salg i flysystemerne og på SQ´s egen hjemmeside, så det er bare om at komme i gang med at booke Premium eller First på SQ´s B777-300ER :).

  har de da sløjfet business? 😉

 3. alexanderln alexanderln siger

  glædelig nyhed. Skal måske afsted til BNE i oktober. Rart hvis det kan blive med 300ER frem for den nedslidte 200ER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *