Qatar Airways vinder i år titlen som verdens bedste flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Trods at Qatar Airways i øjeblikket er ramt af politiske forhindringer i Mellemøsten, så forsætter flyselskabet med at vinder titler. I år vinder de titlen som verdens bedste flyselskab og tager titlen fra sidste års vinder Emirates som falder helt ned på en plads som nummer 4.

Det er Skytrax som afholder den årlige World  Airline Award under årets Paris Air Show, som i disse dage er i gang. Det er en award som de selv beskriver som “the Oscars of the aviation industry”. Det er kunderne som stemmer på de forskellige selskaber.

Du finder foreksempel SAS på listen også, men så skal du heldt ned på plads nummer 65. Et selskab som Norwegian er at finde på en plads som nummer 28. American Airlines og United Airlines er at finde på henholdsvis en plads nummer 74 og 78.

Top 10 listen over verdens bedste flyselskaber

Du kan se top 10 listen herunder:

  1. Qatar Airways
  2. Singapore Airlines
  3. ANA All Nippon Airways
  4. Emirates
  5. Cathay Pacific
  6. EVA Air
  7. Lufthansa
  8. Etihad Airways
  9. Hainan Airlines
  10. Garuda Indonesia

Igen i år er der ikke mange af de europæiske flyselskaber på listen, der igen præges af de asiatiske og mellemøstlige flyselskaber. Dog er Lufthansa kommet ind på en plads som nummer 7 – de er samtidig blevet kåret som de bedste flyselskab i Europa.

Du kan se hele top 100 listen her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *