Norwegian igen kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter og Europas bedste lavprisselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flypassagerer over hele verden har kåret Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk ved SkyTrax World Airline Awards.

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestigefyldte og anerkendte prisuddeling i flybranchen. Det er passagererne selv, der bedømmer flyselskaberne og bestemmer vinderne.

Bjørn Kjos er som koncernchef stolt og udtaler:

Det betyder utrolig meget for os i Norwegian at blive tildelt disse priser igen i år. Jeg vil rette en stor tak til vores passagerer verden over, som har stemt på Norwegian. Disse anerkendelser er kun mulige på grund af alle vores engagerede medarbejdere, som hver dag tager hånd om vores passagerer. Det er dejligt at se, at vores splinternye fly, gode service og lave priser værdsættes af kunderne. Vi vil fortsætte med at gøre vores yderste for at levere det, som kunderne forventer samtidig med, at vi fortsætter ekspansionen i Europa, USA og i andre dele af verden.

Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl, bestyrelsesformand Bjørn Kise og medarbejdere fra Norwegians baser i Paris, Oslo og London modtog prisen ved Paris Air Show i dag (se forsidebilledet)

Norwegian blandt de 30 bedste i verden

Den administrerende direktør hos SkyTrax, Edward Plaisted udtaler at:

Norwegian har været en af de aktører i World Airline Awards, som de sidste fem år har leveret stabilt, gode resultater. Norwegian har formået at fastholde en god position blandt de øvrige lavprisaktører samtidig med, at selskabet også forbedrer sin position blandt de øvrige aktører. Norwegian er blandt de 30 bedste flyselskaber i verden – en fantastisk præstation for et flyselskab, som er i så særk vækst.

Se flere af dagens vindere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *