KLM bekræfter: restriktioner til gæster i Crown Lounge

KLM Crown Lounge Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har rygtes længe og det er nu blevet bekræftet: fra den 13. juni indfører KLM restriktioner til gæster i Crown Lounge på lufthavnen i Amsterdam. På visse tidspunkter på dagen må Flying Blue og Skyteam Elite Plus medlemmer ikke længere tage gæster med.

Dette skyldes at loungen skal bygges om. Det er endnu uklart om der vil blive stillet alternative muligheder til rådighed til de passagerer som nu ikke længere har adgang.

Fremtidens KLM Crown Lounge
Den nye indretning

Nye restriktioner

Det er også uklart om restriktioner gælder begge KLM lounger på Schiphol lufthavnen. I en email til passagerer nævner KLM kun loungen i non-Schengen området, som er den der skal bygges om. I en intern memo bliver der også nævnt tider for spidsbelastning for Schengen loungen. Disse tidspunkter er:

  • Lounge 52 dagligt 07:30-11:00
  • Lounge 25 dagligt 07:00-10:00, samt torsdag og fredag også mellem 19:00 og 21:00

I disse tidsrammer er gæster af Flying Blue Gold og Platinum, samt Skyteam Elite Plus medlemmer, ikke længere velkomne. Gæster af Flying Blue Club 2000, Skipper en Ultimate medlemmer må stadig komme med ind.

Det er dog slående at KLM netop har øget antallet af gæster deres Platinum medlemmer må tage med, og nu forventer for stor travlhed.

Officielt er disse restriktioner mod Skyteam reglerne, men mon ikke KLM kan få en undtagelse på grund af ombygningen. Det står dog klart at de nye tiltag ikke falder i god jord hos deres kunder.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *