Money Back med fly og hoteller, plus 11 GBP i signup bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

 

På det engelske cashback site TopCashback.co.uk, kan man til og med den 25. juni  foruden cashback få ekstra 11 GBP i signup bonus.

TopCashback er et meget simpelt koncept. Det er en hjemmeside, med links til mange netbutikker. Hvis man klikker igennem til en af disse butikker fra TopCashback, så vil man købe på normal vis, men også modtage en bestemt del af hvad man har købt for til bage som cashback. Hvor meget man får tilbage i cashback er tydeligt markeret.

For rejsende er der mange sites, som sælger flybilletter og hotelovernatninger. Som eksempel kan nævnes en lang række flyselskaber (inklusiv British Airways og Ethiad) og hoteller (inklusive Hilton og IHG), som er inkluderet på TopCashback.

Der er også cashback på mere traditionelle shopping sites. For eksempel helsekostforretningen Holland & Barrett, som tilbyder levering i EU for 6 Euro. Også Sports Direct tilbyder billig levering indenfor EU, hvor prisen afhænger af størrelsen på ordren.

Sig up bonus

En anden god ting ved TopCashback er et det ikke kun giver en standard cashback, men InsideFlyer kan tilbyde en eksklusiv sign-up bonus.

Nye tilmeldinger, som registreres via dette link, vil modtage yderligere 10 GBP kontant, foruden den normale cachback, som man modtager, når man har brugt 10 GBP hos en handlende på TopCashback.

Så, hvis man tilmelder sig via dette link og køber for mindst 10 GBP, så vil man få både den normale cachback og 10 GBP.

Endvidere, så kan man for sine 10 GBP vælge at få 1050 Avios, hvis man ønsker dette.

Ekstra bonus

Optjen cashback for handlende ved at klikke fra TopCashback, og få yderligere 1 GBP i bonus.

For at aktivere dette tilbud, skal man klikke her, logge ind og aktivere senest den 25. juni. Så vil man automatisk modtage ekstra 1 GBP på kontoen.

Det er nemt med Paypal

Som nævnt ovenfor, så er optjeningen i GBP. Når man har tilmeldt sig og optjent cashback, så kan man vælge at få overført betalingen til sin Paypal konto, hvor man for eksempel kan konvertere til DKK.

Som det gælder for alle cashback sites, så kan det tage et stykke tid før pengene er indsat. Det vil typisk tage 3-6 uger, men kan tage længere tid.

Optjen Avios med ekstra 5 % bonus.

Ikke alene giver TopCashback mulighed for at veksle til Avios, for 1 pence per point. Man får også en ekstra 5 % bonus for sådanne cashouts.

Det betyder, at man kan bruge sin cashback til at købe Avios for mindre end 1 pence, hvilket er betydelig billigere end hvad British Airways eller Iberia sælger Avois for.

Så hvorfor ikke tilmelde sig og optjene.

Det er nemt at tilmelde sig via nedenstående link.

Tilmelding via vores bonus link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *