Los Angeles (LAX): Ændringer i hvor du finder din Uber, Lyft, Opoli eller taxi når du ankommer til lufthavnen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du har været i Los Angeles (LAX), så genkender du sikkert situation med mange mennesker, biler og busser, som er lige uden for døren. Dette forsøger lufthavnen nu at gøre mere overskueligt ved at ændre på hvor du finder de enkelte transportformer i fremtiden.

Det hele startede tidligere på året, hvor de forskellige “Ride Shares” flyttede væk. Nu kommer næste etape. Denne etape sker den 29. oktober 2019, så skal du med for eksempel en Uber, Lyft, Opoli eller taxi videre fra lufthavnen når du lander, så skal du lige bruge et par minutter her og få overblikket.

Området som skal bruges fremover kaldes LAX-it. Du finder det lige øst for Terminal 1. Dette gælder kun for afhentninger, da afsætninger forsat må fortages foran de enkelte terminaler.

Food Trucks i venteområdet

Det er lidt spændende hvad de har gang i. For i forbindelse med denne ændring, så vil du også kunne møde Food Trucks. De får deres helt egen placering som en del af det at gøre oplevelsen bedre for passagerne. Du kan læse mere om disse Food Truck her.

Modeltegning af hvordan de nye områder kommer til at se ud. Læg mærke til pladserne til Food Trucks. Foto: Los Angeles International Airport

Hotel Shuttle

Som rejsende har du ofte brug for at komme på et lufthavnshotel. Så her skal du være opmærksom på hvor at du i fremtiden finder de forskellige hotel shuttles

Taxi

Taxi holdepladserne flyttes også til LAX-it. Du kan kun sættes af på Upper level i fremtiden.

Uber, Lyft, Opoli og Busser

Disse flyttes ud på det yderste spor i Lower Level i LAX-it.

Lejebil

Busserne til de enkelte biludlejningsfirmaer skifter også placering. Det er i samme område på Lower level, men et nyt sted.

Privat afhening

Hvis du bliver hentet af venner eller kollegaer i privat bil, så er det forsat på Lower level, men i et af de ydre spor.

Oversigt i tabelform

Herunder finder du alle transportformerne i tabelform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *