Accor ALLSAFE label i næsten hele verden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Accor vil gerne signalere at det er trygt at bo på et af deres hoteller gennem et ALLSAFE label. Mærkningen bliver rullet ud over hele verden.

Der er stadig lange udsigter til både nyttige forretningsrejser og spændende ferier til eksotiske destinationer. Hoteller verden over forsøger at tiltrække gæster og vise, at det er trygt at bo hos dem. Accor har dertil indført en ny mærkningsorden.

Selvom der ikke er mange gæster gør hotelkæden Accor alt, hvad den kan for at gøre et ophold på et af hotellerne i kæden over hele verden så sikkert som muligt. Med ALLSAFE-mærket ønsker Accor at vise gæsterne, at hotellerne verden over er sikre nok til at bo på. Udrulningen til alle hoteller over hele verden vil tage noget tid, men er næsten afsluttet.

ALLSAFE

Accor Gruppen har udviklet ALLSAFE Cleanliness & Prevention Label sammen med Bureau Veritas. Dette mærke er beregnet til at sikre, at hoteller overholder de seneste standarder inden for hygiejne for gæster, men også i værelserne og restauranten på et hotel. ALLSAFE-mærkningen indeholder følgende forskrevne regler:

  • Gæsterne får håndsprit, klude og masker.
  • Siden juli har du kunne kontakte en læge via ALL Accor, hvis du har boet på et hotel og har mistanke om at du er blevet smittet.
  • Ekstra rengøring i områder, hvor mange mennesker passerer. Der placeres også dispensere til håndsprit disse steder.
  • Ekstra forholdsregler ved rengøring af værelser.
  • Social afstand i fællesområder.
  • Nye regler omkring at spisning og drikkevarer.
  • Gratis roomservice, når hotellets restaurant er lukket.
  • Kontaktløs check-in, check-out og betaling, når det er muligt.
  • Medarbejdere får særlig træning for at opfylde den nye standard.
Adagio London Stratford (Bron: Accor)
Adagio London Stratford (Kilde: Accor)

Udrulning ALLSAFE mærke

For at tilbyde rejsende det mest sikre ophold skal alle hoteller i Accor Gruppen være forsynet med ALLSAFE-mærket over hele verden. Siden udbruddet af coronavirus har Accor Gruppen gjort alt for at få dette gjort så hurtigt som muligt. Ifølge hotelkæden er udrulningen 95% fuldført på verdensplan. Dog vil hotelkæden også kontrollere, om alle hoteller opfylder alle krav. Til dette formål indsættes eksterne parter for at kontrollere dette. På nuværende tidspunkt er 65% af hoteller over hele verden certificeret efter Accors ALLSAFE-mærkningsordningen.

Naturligvis er det Accor Gruppens mål at certificere alle hoteller så hurtigt som muligt. Det skal stå klart for gæster, der bor på et af hotellerne, at det ikke betyder noget, på hvilket hotel du bor, men at alt er sikkert og lever op til de højeste standarder. For at overholde standarden skal et hotel angive, hvordan alle krav er opfyldt på hotellet. I sidste ende vil en ekstern part kontrollere, om dette også er tilfældet. Accor Gruppen ønsker at have alle hoteller over hele verden certificeret med ALLSAFE-mærket inden årets udgang.

Kilde og billeder: Accor

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *