Accor Hotels overtager den unikke kæde 21c Museum Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

AccorHotels har annonceret, at det vil udvide porteføljen med et slående køb. Der er indgået en aftale med den unikke kæde 21c Museum Hotel i USA.

21c Museum Hotel omfatter elleve boutique hoteller, adskillige restauranter og museer i USA. Denne unikke kombination er en slående tilføjelse til mærkerne i den franske hotelkæde. 21c Museum Hotel vil blive en del af MGallery-mærket. Ved købet er mere end 51 millioner dollars involveret.

21c Museum Hotel

Hotellerne, som er en del af 21c, ønsker at tilbyde en helt ny hoteloplevelse. Virksomheden forsøger at fusionere kunst og gæstfrihed til en unik rejseoplevelse. Hotellerne er beliggende i historiske bygninger, hvor moderne kunst fra det 21. århundrede står centralt. Udstillingerne kan gratis besøges af alle, uanset om du bor på hotellet. I 2006 blev det første hotel åbnet i Louisville, Kentucky. Der er nu otte hoteller i USA. Der er stadig tre i opbygning. Inden for Accor Hotels kan kæden ekspandere yderligere, for eksempel til nye byer.

Moderne kunst på 21c Museum Hotel (Billede: 21c Museum Hotel)

MGallery

Hotelkæden vil blive en del af MGallery mærket. Dette er boutiquehotelmærket inden for Accor Hotels. Hvert MGallery-hotel har en unik historie at fortælle. For eksempel INK Hotel i Amsterdam, der ligger i et forhenværende avisforlag. Overtagelsen forventes afsluttet inden udgangen af dette år.

21c Museum Hotel nyder godt af købet af Accor Hotels-netværket og får nu adgang til investeringspenge fra den store franske kæde. Stifterne af 21c beholder 15% af aktierne. Grunden til det er, at de ønsker at forblive tæt involveret i udviklingen af strategien og hotellerne. Om gæster på 21c også kan nyde godt af loyalitetsprogrammet Le Club Accor Hotels, er der endnu ikke offentliggjort. Heller ikke, om du kan optjene eller bruge point på de nye meldlemmer af Accor familien.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *