Tre nye Hilton hoteller i Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton-gruppen udvider betydeligt i Dubai ved at re-brande tre tidligere Starwood-hoteller. Hotellerne fordeler sig over et almindeligt Hilton hotel, et hotel i Curio Collection by Hilton og et nyt brand LXR Hotels & Resorts.

Al Habtoor-koncernen, en stor projektudvikler i Emiratet, har for nylig opsagt kontrakten med Marriott / Starwood gruppen om driften af St. Regis Al Habor City, W Al Habtoor City og Westin Al Habtoor City. Disse hoteller, alle tre dele af Al Habtoor City-komplekset nær Burj Khalifa, bliver nu en del af gruppen Hilton Worldwide.

St. Regis vil snart gå gennem livet som Habtoor Palace, et uafhængigt hotel, der også slutter sig til det nye LXR Hotels & Resorts brand fra Hilton. Dette storslåede hotel har 234 luksuriøse værelser og suiter. Det tidligere W Hotel, det hippe Starwood mærke, kommer til at være et V-hotel og en del af Curio Collection by Hilton. Hotellet har 356 værelser. The Westin bliver forvandlet til en almindelig Hilton med over tusind værelser, herunder 142 suiter. Det vil være den største Hilton i Mellemøsten og Afrika.

Hilton hoteller i Dubai

Det bliver en kraftig vækst i antallet af værelser på Hilton hoteller i Dubai, og dermed et stort tab for Marriott / Starwood. Hilton har allerede en stor portefølje af hoteller i Dubai, fra Garden Inns til Waldorf Astoria. To nye mærker vil snart se dagens lys for første gang her. LXR er helt nyt, og det er stadig uklart, hvad elitefordele for statusmedlemmer vil være. De tre hoteller blev kun åbnet for nogle år siden og ser fantastiske ud. Kun placeringen er ikke optimal. Komplekset ligger ved siden af Sheikh Zayed Road, og du er temmelig afhængig af taxier for at komme til de pænere kvarterer i Dubai.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *