Norwegian: Køb dig til First Class Suites på HiFly Airbus A380

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi har skrevet om i denne uge, så har Norwegian charteret en HiFly Airbus A380 ind til at flyve på ruten mellem London og New York. Det interessante ved denne er at den kommer fra Singapore Airlines og derfor har First Class Suites. Det er disse du nu kan købe dig adgang til.

Grundet forsatte motorproblemer på nogle af deres Boeing 787 Dreamliners og dermed mangel på fly, så chartede Norwegian i starten af august HiFly’s første Airbus A380.

Denne Airbus A380 fik HiFly leveret efter at Singapore Airlines har haft den i de første 10 leveår. Derfor har den fuld Singapore Airlines konfigureret kabine med både First Class Suites, Business Class og Economy.

Hifly First Class Suite ombord på deres Airbus A380.

Det er hjemmesiden The Points Guy, som har fået fat i informationerne om at Norwegian i lufthavnen nu sælger disse opgraderinger.

Priserne som er oplyst er følgende:

  • 400 USD
  • 2500 NOK
  • 2500 SEK
  • 2500 DKK
  • 300 EUR
  • 250 GBP

Du bliver afregnet alt efter hvor du kommer fra. Så du kan desværre ikke vælge at blive afregnet i svenske kroner og derfor få den billigste mulige opgradering. En sjov ting at der skal være så stor forskel på en opgradering. Dog noget vi ser ofte og SAS er et godt eksempel på dette at den samme ting er billigere i for eksempel norske kroner sammelignet med danske kroner.

Det du får for din opgradering er kun sædet. Alt det er kun selve First Class Suite. Alt omkring service og ting som tæpper er hvad Norwegian normalt tilbyder i deres Premium Economy klasse. Så maden er forsat den normale måltidsboks som du normalt ville få serveret på en flyvning med en Boeing 787 Dreamliner.

Men din sovekomfort vil være klart forbedret da et sæde i et First Class suite er lie-flat og meget komfortabelt at sove i.

Vær dog opmærksom på at netop denne afgang har været stærkt plaget af forsinkelser ud af New York. Dette skyldes pladsmangel i lufthavnen, da der på samme tid er fyldt op på de gates som kan håndtere en Airbus A380. Derfor har Norwegian også ændret afgangstiden til at være klokken 03:00 om natten i stedet for den oprindelige afgangstid klokken 23:00.

Se forsinkelserne her:

STD: Scheduled Departure Time

ATD: Actual Departure Time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *