Norwegian bruger nu en Airbus A380 på rejser til New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i dag og de næste 3 ugers tid, så kan du prøve at flyve med en Airbus A380, hvis du flyver med Norwegian til New York.

Det er på ruten fra London Gatwick og til New York, som i de næste 3 uger får besøg af Hifly’s nye Airbus A380. Det er det samme fly, som i denne uge fløj med chartergæster for Thomas Cook Scandinavia og som blandt andet besøgte København og Olso.

Vi kan se det i billetsystemerne at det er en Airbus A380, som er sat op på en af dagens afgange til New York. Det er afgangen DI7015 med afgang klokken 17:05:

Norweigan gør brug af en Airbus A380 fra Hifly på deres rute mellem London Gatwick og New York.

Det som, udover størrelsen af flyet, er det faktum at det kommer fra Singapore Airlines og forsat har dennes kabine installeret. Derfor finder du både First Class Suites og Business Class ombord på dette fly.

Da Norwegian nu har taget det første skridt i at leje dette store fly ind, så ser vi det klart sandsyneligt at vi inden for en overskuelig fremtid vil se flyet i Skandinavien igen. Grunden er at Norwegian forsat har udfordringer med motorerne på flere af deres Boeing 787 Dreamliners, hvor flere er på jorden i øjeblikket.

Læs mere om flyet her, hvor vi i detaljer har vist hvad du kan forvente dig om du flyver med det. Du kan også se flere billeder og specifikationer af flyet her.

Følg flyet på Flightradar24 her og se hvor det er henne lige nu

Se billeder af de 3 forskellige klasser ombord her:

Hifly Economy ombord på deres Airbus A380. Foto: Hifly
Hifly Business Class ombord på deres Airbus A380. Foto: Hifly
Hifly First Class Suite ombord på deres Airbus A380. Foto: Hifly

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *