I dag kommer Hifly’s nye Airbus A380 til Københavns Lufthavn.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da Hifly modtog deres første af to Airbus A380’er var der på InsideFlyer’s forum flere som sagde, at vi nok snart så den i København som erstatningsfly for et af flyselskaberne – måske Norwegian. At der skulle gå under en måned var der nok ikke nogen som havde gættet på.

Det er dog ikke for Norwegian, som flyet i dag skal flyve. Den vil flyve strandede Spies charterkunder til Larnaca på Cypern fra Københavns Lufthavn. Det sker i dag klokken 20:30, hvor flyet, ifølge CHECK-IN.dk, vil flyve sin første tur fra Skandinavien. Flyet ankom tidligt i morges til København og står nu i lufthavnen og venter på afgang.

Kommunikationschef Lisbeth Nedergaard fra Thomas Cook Airlines Scandinavia siger til CHECK-IN.dk:

Det har været vigtigt at finde en løsning for vores kunder. Vi har ligget vandret for at finde et fly, og en Airbus A380 var den eneste mulighed. Men vi lader ikke økonomien bestemme, når det gælder vores kunder.

Hifly fremviste deres “nye” Airbus A380 første gang på årets Farnborough “Save the Coral Reef” bemaling. Flyet er reelt 12 år gammelt og blev overtaget, da Singapore Airlines valgte at sende det på pension.

Følg flyet på Flightradar24 her og se hvornår det lander i Københavns Lufthavn

Vejret skulle også blive godt, så der er mulighed for nogle rigtig gode billeder. Vær dog opmærksom på at flyet kun kan lande og lette på den bane, som er tætteste på kontroltårnet og dermed længst væk fra Flyvergrillen. Så for at få det bedste kig, så kan en plads for en af enderne af banen være bedre (alt efter vindretningen).

Du kan læse alt om flyet på dette link, hvor der også er at finde de mange billeder fra selve indretningen. Den er ikke ændret siden Hifly overtog flyet fra Singapore Airlines.

Ikke første gange chatergæster flyver med en Airbus A380

De forskellige charterselskaber har i lang tid bruge Emirates Airbus A380, så chartergæster har kunnet prøve hvordan det er at flyve med verdens største fly.

Det er dog første gang at chartergæster kommer til at prøve at flyve med flytypen på en kortere europæisk destination.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *