British Airways udskifter deres champagner i både loungene og ombord på flyene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som led i en forsat forbedring, så har British Airways igangsat en udskiftning af deres champagner i deres lounger og ombord på flyene. Det er ikke nødvendigvis en opgradering set med vores øjne.

British Airways har i den sidste tid haft gang i et større opgraderingsprojekt, hvor fokus ligger på deres Business Class rejsende (Club World), samt er deres First Class rejsende.

Nu er det kommet frem at der kommer ændringer i de mærker af champagner, som bruges i loungerne og ombord på flyene. Vi har listen og vi er ikke nødvendigvis enige i at det er en opgradering og forbedring. Der har endda sneget sig et engelsk produceret mousserende vin ind om du rejser i First Class.

Her er hvad du nu får serveret:

First Class Lounge:

  • Canard-Duchêne Charles VII Champagne (ny)
  • Champagne Jeeper Brut Grand Rosé (ny)
  • Laurent-Perrier’s Grand Siècle

Galleries First Lounge & Business Class Lounge:

  • Castelnau champagne

First Class kabiner ombord:

  • Gusbourne, engelsk mousserende vin (ny)
  • Lanson Rosé Champagne (ny)

Club World – Business klasse på langruter

  • Canard-Duchêne Cuvee Léonie Brut Champagne (ny)
  • Champagne Besserat de Bellefon (ny)

I bund og grund er der ikke meget premium over de valg som er taget. Med de champagner, som er indført er vi midt i markedet og derfor ikke premium. Eneste virkelige premium og luksus champagne er forsat den Laurent-Perrier’s Grand Siècle, der serveres i First Class loungerne (f. eks. Concorde Room i London eller New York).

Peter Lawrance fra SAS får ansvaret på dette område i British Airways

Vi kan ikke andet end se frem til at Peter Lawrance starter i British Airways, hvor han får ansvaret for afdelingen “Inflight Product Development”. Denne inkluderer blandt andet netop Food & Beverage området. Med det arbejde, som Peter Lawrance lavede i SAS med fokus på kvalitet af produkterne, så er vi sikre på at vi vil se ændringer på dette område i fremtiden.

Kilde og foto: BA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *