Adria Airways stopper alle flyvninger øjeblikkeligt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Adria Airways meddelte i går at de øjeblikketligt stopper alle deres flyvninger. I første omgang er det tirsdag og onsdag der er tale om.

Det er hårdt at være flyselskab og vi så Thomas Cook gå konkurs tidligt mandag morgen og nu er det så Adria Airways som også har problemer med økonomien.

Det betyder at ruterne mellem København og Ljubljana potentielt er i fare for at forsvinde. Med videre rejse til følgende byer:

Adria Airways hjemmesiden her til morgen.

Adria Airways skriver selv på deres hjemmeside:

Adria Airways announces that, as from 23:30 (LT) on September 23, 2019, it will temporarily (on Tuesday, 24 September and Wednesday, 25 September) cease all its flight operations from and to all its bases (Ljubljana, Pristina, Tirana).

Adria Airways advises its passengers to check who their carrier is before they arrive at the airport and if it is Adria Airways then they should contact sales offices where tickets were purchased.
Decision to temporarily cease flight operations is a consequence of currently unsecured access to fresh cash which airline needs for further flight operations. Company is at this point intensively searching solutions in cooperation with potential investor. Goal of everyone involved is to make Adria Airways fly again and that ceasing of operations is indeed temporarily. 

The company deeply regrets the situation and apologizes to all its passengers and partners. 

Adria Airways suggests to its passengers and partners to follow the on-line announcements at www.adria.si

Da Adria Airways leder efter kapital for at sikre driften, så er det usikkert om de forsætter flyvninger på torsdag. Vi så ved Thomas Cook at det ikke lykkedes at sikre kapital til at forsætte driften, så det er usikkert hvad fremtiden byder for Adria Airways.

Adria Airways blev grundlagt i 1961 og har lavet ruteflyvninger og charterflyvninger til og fra en række europæiske destinationer. Totalt har flyselskabet 20 fly og er en del af Star Alliance.

Forsidefoto: Wikimedia Commons (Transport Pixels)

Kommentarer

  1. Lars siger

    Jeg hader virkelig sentations overskrifter som den i bruger i denne artikel. Jeg har en flyvning med Adria på torsdag og den er indtil videre ikke påvirket af den midlertidige grounding af deres fly or er med en fly type som endnu ikke er blevet reprocessed af deres leasing partners. Så prøv at forstille dig hvilke tanker der går gennem hovedet når man ser en misvisende overskriv som jeres. Den siger direkte at at min afgang på torsdag ikke vil ske, på trods af at Adria klart siger at det kun er flyvninger igår og i dag som er påvirket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *