Air France KLM styrker tilstedeværelsen i Brasilien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev den anden dag, har Air France KLM øget mængden af codeshare aftaler med Jetairways på flyvninger til det sydlige Indien. Nu meddeler selskabet så, at der også øges mod vest. Nærmere bestemt Brasilien.

35 ugentlige flyvninger

Fra vinterfartplanen vil Air France KLM tilbyde i alt 35 ugentlig afgange fra deres hovedlufthavne (hubs) Amsterdam og Paris til de brasilianske storbyer Sao Paulo og Rio de Janeiro.

Fra Paris Charles de Gaulle øger Air France fra 12 til 14 ugentlige afgange til Sao Paulo og der flyves syv gange om ugen til Rio de Janeiro.

KLM tilbyder syv ugentlige flyvninger fra Amsterdam til Sao Paulo og øger fra seks til syv ugentlige afgange til Rio de Janeiro.

Air France KLM nævner selv bedre udnyttelse af deres flyflåde samt bedre forståelse af kundernes rejsemønstre, som en af grundene til at det nu er muligt at øge kapaciteten til Brasilien. Eksempelvis vil der på nogle afgange blive fløjet med Boeing 777-200 og på andre afgange med den større 777-300ER.

Air France La Première

For de som søger toppen af luksus, skal det nævnes at det på fem af Air Frances ugentlige afgange til Sao Paulo (før fire), bliver muligt at tage plads i selskabets hæderkronede First Class kabine, La Première.

Kilde: Air France KLMHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *