InsideFlyer Nordics’s Kiva Team har nu rundet 1.000 mikrolån og næsten 200.000,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer Nordic’s Kiva Team har eksisteret siden 2014 og har nu rundet en rigtig flot milepæl. I sidste uge blev mikrolån nummer 1.000 passeret. InsideFlyer støtter Kiva fordi vi ønsker at medvirke til at give lidt tilbage til dem, som har brug for hjælp til at forbedre deres hverdag.

Lån nummer 1.000 blev klaret af vores medlem Kristian, som tog pokalen for lån nummer 1.000 ved at oprette hele 5 mikrolån på en gang. Siden da har vi allerede fået 10 flere mikrolån ind.

Det er super flot og det er dejligt at være en del af et team, som er med til at gøre en forskel.

Vil du være med, så klik her og giv dit første mikrolån.

Kort og detaljer over hvor de 1.010 lån er blevet fortaget.

 

InsideFlyer Nordic teamet har lånt 26.850 US dollars eller 185.000,- kroner ud.

I 2016 nåede InsideFlyer Nordic teamet op på hele 14.875 US dollars og det er samme mål vi går efter igen i 2017. Status lige nu er 3.750 US dollars så vi er godt på vej, hvis vil holder samme hastighed resten af året.

 

Oversigten over vores Kiva lån fordelt på regioner.

En af de de lidt spændende ting er at du selv vælger, hvilke lån du vil give. Nogle kigger på enkelte områder og andre på at få lånt ud til alle lande i verden. Så der er mange måder at sætte sig mål.

Optjener du bonuspoint?

Ja – det gør du, hvis du bruger et af de kreditkort som flyselskaberne har. Så du kan optjene bonuspoint ved både SAS, British Airways og Norwegian når du opretter et mikrolån.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *