KLM starter direkte rute til Costa Rica

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ved indgang af den kommende vintersæson starter KLM en direkte rute mellem Amsterdam og San José. Ruten vil blive udført to gange om ugen og kan allerede bookes. Det bringer antallet af nye KLM ruter i år op på 17.

Fra den 31. oktober 2017 vil Costa Rica’s hovedsted få besøg af et af KLM‘s Boeing 787-9 Dreamliner fly hver tirsdag og fredag. Flyet er indrettet med i alt 294 sæder, hvoraf 30 i World Business Class, 219 i economy class og 45 i economy comfort. I første omgang vil ruten blive føjet indtil slutningen af vintersæsonen den 23. marts 2018.

KLM B787-9 Dreamliner
Et KLM B787-9 Dreamliner på lufthavnen i Amsterdam

Flyet vil tage afsted fra Amsterdam kl. 15:25 og ankommer kl. 20:05 i San José. Hjemrejsen fra San José er kl. 22:05 med ankomst i Amsterdam dagen efter kl. 15:10.

Copa Airlines

KLM har tidligere fløjet til San José. Også Martinair har haft Costa Rica i sit netværk. De seneste år har KLM tilbudt rejsen i samarbejde med Copa Airlines via Panama City.

Lige nu flyver mange passagerer til Costa Rica gennem Panama, ifølge Pieter Elbers, præsident og administrerende direktør hos KLM. “Den voksende interesse for det pragtfulde land fra det europæiske marked har fået os til at tage beslutningen om at tilbyde direkte ruter til San José”.

Copa Airlines B737
Et Copa Airlines Boeing 787 fly i Panama City

KLM flyver dagligt til Panama City, hvor de fleste passagerer flyver videre til Mellem- og Sydamerika med Copa Airlines. Dette samarbejde bliver der ikke lavet om på, heller ikke til San José. På de dage hvor selskabet ikke selv flyver direkte til San José vil det stadig være muligt at flyve via Panama City med Copa Airlines.

Air France

Sidste november startede partneren Air France en direkte rute fra Paris til San José. Ruten har vist sig at være en succes. I det kommende vinterprogram bliver ruten udvidet fra to til tre ugentlige afgange. Selskabet udfører ruten med et Boeing 777-300ER fly.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Roij Scholten fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *