KLM tilføjer Guanacaste Liberia (Costa Rica) til netværket

KLM Boeing 787 Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 29. oktober 2019 flyver KLM til Guanacaste Libera (LIR) i Costa Rica. Ruten udføres i en trekantsflyvning sammen med San José (Costa Rica). Flyvningen vil blive opereret tirsdag, fredag, lørdag og søndag med en Boeing 787-9 Dreamliner.

Guanacaste Libera bliver dermed den anden KLM destination i Costa Rica, efter San José kom med på kortet denne vintersæson. Den Dreamliner, som bliver indsæt på ruten, er udstyret med 30 pladser i World Business Class i en 1-2-1 konfiguration. Hver rejsende i business class har derfor direkte adgang til gangen. Der er også 45 Economy Comfort sæder og 219 economy class pladser om bord.

Flyplanen er som følgende:

  • KL0717 / 0719 afgår klokken 11:35 fra Amsterdam og ankommer kl. 17.15 lokal tid i San José. Klokken 19:25 flyver flyet til Guanacaste Liberia og ankommer der klokken 20:10.
  • KL0717 / 0719 afgår kl 21:15 i Guanacaste Liberia og ankommer til Amsterdam Schiphol kl. 13:20

Det er muligt at booke en tur til San José og tilbage fra Guanacaste Liberia på samme billet. På den måde kan du opdage hele Costa Rica, og behøver ikke nødvendigvis rejse tilbage til San José for hjemturen. Guanacaste er en region i den nordvestlig del af landet og ligger 250 kilometer væk fra hovedstaden San José. I denne region finder du mange strande og øer ud for kysten. Fra november til april er der næsten ingen regn i regionen, og er derfor en god vinterdestination.

Pieter Elbers, administrerende direktør for KLM, siger følgende om den nye destination:

Guanacaste er den næststørste region i Costa Rica. Regionen er kendt for sin smukke natur, hvilket gør det til et unikt feriemål i kombination med San José. Alt dette gør Guanacaste Liberia til en værdifuld tilføjelse til vores KLM-netværk.

©Great Circle Mapper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *