Hawaiian Airlines har fortsat den længste indenrigsrute i USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hawaiian Airlines sidder stadig tungt på tronen som flyselskabet der har den længste indenrigsrute i USA. Indtil for nylig var det ruten mellem Honolulu og New York, men en ny rute til Boston er en smule længere.

Torsdag d. 4. april lettede et af selskabets Airbus 330-200 fra Daniel K. Inouye International Airport med retning mod Boston Logan International Airport hvor det landede morgenen efter. Flyet er indrettet med 18 lie-flat sæder på First Class, 68 sæder med ekstra benplads, Extra Comfort, og 192 Economy sæder med almindelig sæde afstand.

This slideshow requires JavaScript.

Når “indenrigs” er lig med “long haul”

Indtil nu har USA´s længste indenrigsrute som nævnt også været opereret af Hawaiian Airlines – mellem Honolulu og New York. Denne rute er på imponerende 8.020 km. Den nye rute mellem Honolulu og Boston er 8.199 km. Til sammenligning er der cirka 150 km i luftlinje mellem Aarhus/Tirstrup og København!

Flyveturen fra Honolulu til Boston tager cirka 10 timer. Retur er flyvetiden cirka 11½ time.

Indtil videre flyves der fra Honolulu på mandage, torsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 13.55, med ankomst i Boston kl. 06.00 lokal tid. Retur fra Boston flyves der tirsdage, fredage, søndage og mandage kl. 09.20 med ankomst Honolulu kl. 14.45 lokal tid. Afgangs- og ankomsttidspunkterne svinger en smule afhængig af rejsedag.

Kilde og foto og video kredit: Hawaiian Airlines.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *