Qatar airways lancerer nyt amenity kit

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways introducerer nu et nyt og flot amenity kit til rejsende på First og business class. De nye amenity kits er lavet af luksusmærket BRIC og vil være tilgængeligt for rejsende på de længere ruter. 

De nye amenity kits hos Qatar Airways indeholder både indhold til mandlige og kvindlige rejsende. I de nye amenity kits finder man hudplejeprodukter fra Castello Monte Vibiano Vecchio. Fra hudplejeprodukter finder vi læbepomade, fugtgivende ansigtsspray og anti-aging fugtighedscreme til business class rejsende. 

Rejser man på First class indeholder de nye amenity kits også en Night Recovery Cream. 

Fælles for amenity kits på begge klasser er, at man også får sokker, ørepropper og natbriller. 

For rejsende på First class får man også en hårbørste med.

Fokus på genbrug

I den nye kollektion har man valgt at have fokus på genbrug og bæredygtighed. Det betyder at First class amenity kittet til kvinder, leveres med en justerbar rem, der gør det muligt at bruge sit amenity kit som en lille skuldertaske. Sættet leveres i to farver – enten en sort med røde detaljer eller en rød med pink detaljer.

Hos mændene leveres sættet også i to farver, enten i sennepsgul med marineblå detaljer eller marineblå med grønne detaljer. Efterfølgende kan mændenes amenity kit benyttes som f.eks. Toilettaske. 

– Vi ønsker at yde en fantastisk service til alle vores passagerer. Fra siddekomfort til maden og underholdningssystemet om bord, siger marketing direktør for Qatar Airways, Ms. Salam Al Shawa. Vores nye BRICs amenity kits har en sådan høj kvalitet, at de kan bruges igen og igen, og for første gang kan vores kvindelige passagerer også bruge deres sæt som en crossover taske. Mændens modeller, som også kan bruges som toilettaske, viser vores ambition om at tilbyde innovative produkter til vores passagerer.

Qatar Airways nye amenity kits kommer i en række forskellige farver til både kvinder og mænd. Flyselskabet vil også udvide kollektionen med endnu flere designs i fremtiden.

Foto: Qatar AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *