Jet Airways har aflyst alle deres internationale flyvninger i dag og har nu kun 14 fly i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jet Airways er i store problemer og vil sandsynligvis være det næste flyselskab, som går konkurs her i 2019. Situationen er her de sidste to dage blevet væsentlig forværret og flere fly er blevet beslaglagt rundt i verden.

Siden torsdag aften har Jet Airways kun 14 fly (7 Boeing 777, 1 Airbus A330, 3 Boeing 737 og 3 ATR) flyvende. I sidste uge havde de 26 fly flyvende og i storhedstiden var det over 100 fly, som de havde i deres flyflåde. At de kun har 14 fly i alt gør at, de grundet regler i Indien, ikke må have nogle internationale flyvninger. Derfor er alle disse aflyst dags dato.

Et af deres Boeing 777 står netop i Amsterdam, hvor det er blevet beslaglagt af en af selskabets kreditorer. Sådanne tegn så vi også i de sidste dage af WOW air, hvor de også fik fly beslaglagt i lufthavne grundet manglende betalinger (dog var det til flyets ejere).

Ingen købere

Det har været forsøge at sælge Jet Airways igennem længere tid. State Bank of India har støttet at en eventuel køber kunne overtage det meste af fly selskabet på gode vilkår. Dette har dog ikke lokket nogle købere til.

Derfor ser vi også at Jet Airways er begyndt at afregistrerer flere fly. Der er blevet anmeldt afregistrering af op til 20 fly, hvoraf de første 7 allerede er blevet afregistreret. Listen over de næste 14 fly som skal afregistreres ses herunder:

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *