Gratis opgraderinger til suites og mange andre lækre fordele. Nyt hotel loyalitetsprogram tilbyder status match

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du allerede har elitestatus hos et af de mange forskellige hotelbonusprogrammer, er det en af ​​de bedste ting, du kan gøre, at udnytte din status ved at ansøge om et status match til andre hotelprogrammer. 

Vi har tidligere skrevet om dette i forhold til både Hilton Honors og andre programmer, men nu er melder Rotana Rewards sig på banen med et tilbud om status match til deres program. 

Rotana Rewards er loyalitetsprogrammet for Abu Dhabi-baserede Rotana Hotels (Rotana, Centro, Rayhaan, Arjaan og The Residences) – en af ​​de største hotelgrupper i regionen. Hotellerne (Rotana har +100 hotellet i 26 byer) ser generelt godt ud, og priserne kan være fremragende, især uden for sæsonen.

Ønsker du, at ansøge om status match kan du gøre det ved at trykke her.

På nuværende tidspunkt tilbyder Rotana Rewards status match helt op til deres topniveau “Platinum”.

Tilbuddet er åbent for elitemedlemmere af Marriott Bonvoy, IHG, Hilton Honours, Accor Le Club og muligvis flere endnu. Fordelene, især for Platinummedlemmere er fremragende, som du kan se nedenfor:

Konklusion

Ansøgning om status match tager maks 2 minutter (og du skal helst have svar fra dem senest 7 dage senere), så selvom du ikke har nogen umiddelbare planer om at besøge Mellemøsten, vil jeg mene, at det stadig er værd at søge om. 

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet og udgivet på vores søsterside insideflyer.co.uk. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *