Sparetip: Mövenpick Hotels and Resorts – Circle M

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejser du meget i områder hvor Mövenpick Hotels and Resorts har hoteller, så kan dette sparetip have værdi for dig.

Hotel kæden har en form for loyalitetsprogram, som du køber dig adgang til. Programmet giver blandt andet adgang til rabatter på forplejning og ophold på kædens hoteller.

På en tur til Dubai for nylig endte mig og familien med at spise en håndfuld gange (frokost og aftensmad) på Mövenpick Hotel Jumeirah Beach, da det lå lige ved siden af det lejlighedshotel vi boede på og lækkert valg med to små børn. En af hotellets restauranter servere dagligt en stor og lækker buffet som variere hver dag.

En af stedets tjenere lagde mærke til os da vi kom forbi anden gang og anbefalede os at kigge på Mövenpicks Circle M-program.

Fotokredit: Mövenppick Hotels & Resorts.

Du opnår en række rabatter

Mod en betaling på ca. dkr. 700 får du adgang til Circle M i et år via en app (findes både til IOS og Android).

Når du har betalt (kan gøres på alle Mövenpick hoteller), down loadet app´en og aktiveret den kode du får tilsendt på en mail, så opnår du bl.a. 25% rabat på alle måltider på kædens hoteller. Rabatten gælder på hele regningen for op til seks personer. Her er det også værd at bemærke, at i Dubai spiser og drikker børn under seks år gratis på Mövenpicks hoteller.

Du opnår også 25% rabat på reservation af værelser på kædes hoteller, men umiddelbart synes jeg det ser ud til, at denne rabat ikke helt slår diverse “promotions” på Mövenpicks hjemmeside.

Som Circle M medlem vil du også løbende modtage mails med tilbud og kampagner.

For mig og min familie blev gebyret på de dkr. 700 rigeligt tjent hjem under vores ferie i Dubai. Hvis jeg så kan booke et ophold eller to med rabat det næste år, så er det bare en bonus. Om ikke andet kan jeg jo stadig få 25% på mad og drikke på alle kædens hoteller.

Fotokredit: Mövenppick Hotels & Resorts.

Kilde og fotokredit: Mövenppick Hotels & Resorts.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *