Air France-KLM udvider samarbejde med Etihad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France-KLM og Etihad har annonceret planer om at udvide samarbejdet mellem de to selskaber markant. I sidste uge besluttede Air France og Etihad også at udvide deres codeshare.

Air France-KLM har haft et samarbejde med Etihad Airways siden 2012. Bortset fra visse codeshare-flyvninger er dette samarbejde ikke blevet til meget i de senere år. Det kan dog snart ændre sig. Begge virksomheder annoncerede i denne uge planer om at udvide partnerskabet yderligere. Når regeringerne har givet tilladelse, kan vi forvente endnu flere codeshare-flyvninger snart efter.

Derudover har virksomhederne også planer om at samarbejde inden for deres frequent flyer-programmer. For eksempel skulle det også blive muligt at optjene og bruge Flying Blue miles på Etihad-flyvninger. Du vil også kunne komme ind i loungen med din Flying Blue SkyTeam Elite+-status, hvis du flyver med Etihad.

KLM Air France

Flere flyvninger og fordele for frequent flyers

Fra den 29. oktober 2023 vil Air France genoptage daglige flyvninger mellem Paris CDG og Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet flyver på denne rute med en A350. Flyet kan rumme 34 passagerer på Business Class, 24 på Premium Economy og 266 på Economy Class.

Etihad flyver i øjeblikket fra Abu Dhabi til både Amsterdam og Paris. KLM flyver desværre ikke længere til Abu Dhabi. Flyselskabet har endnu ikke meldt ud, om det vil flyve til Abu Dhabi igen i fremtiden. Alt i alt giver det flere mulige afgange fra såvel Aalborg, Billund og København via Amsterdam eller Paris til Abu Dhabi, og derfra videre til Asien, samt Australien og New Zealand.

At selskaberne ønsker at udvide samarbejdet er naturligvis godt nyt for passagererne. Dette vil skabe nye ruter og forbindelser. Især hvis du har elitestatus, bliver oplevelsen i lufthavnen meget mere behagelig. Derudover er jeg også nysgerrig på hvordan det helt præcist kommer til at fungere med at samle miles og elitestatus. Vi holder dig orienteret.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *