BWH Hotels varemærke Aiden indtager Skandinavien med syv nye hoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotels investerer massivt i Aiden-brandet, og man indtager nu også det svenske og norske hotelkort. Allerede til efteråret lanceres syv nye hoteller, hvilket gør Aiden til et af Skandinaviens hurtigst voksende hotelbrands.

I februar i år blev Aiden lanceret i Herning, og nu fortsætter den skandinaviske ekspansion med fuld fart til andre markeder. BWH Hotels har aldrig før set så stor interesse fra såvel ejendomsejere som aktører i hotelbranchen og ser frem til at indtage yderligere terræn sammen med hoteloperatøren CIC Hospitality.

Der er en enorm interesse for Aiden i Skandinavien, hvilket vi er utrolig glade for. Vi lancerede Aiden for at kunne tilbyde bevidste rejsende en mulighed for moderne overnatning, og det faktum, at vi nu kan imødekomme efterspørgslen, gør, at vi føler os endnu mere klar til at satse stort. Sammen med CIC vil vi fortsætte med at udvide brandet på alle vores markeder, og vi ser frem til at kunne præsentere flere nye hoteller for vores gæster.

Johan Michelson, CEO for BWH Hotels Scandinavia.

Inden længe lanceres to nye Aiden hoteller i Norge – et i Trondheim samt et i Evernes.

I løbet af efteråret lanceres fem nye Aiden hoteller på det svenske marked. Første åbning bliver Aiden by Best Western Stockholm Solna, som tidligere hed Hotel by Maude. De øvrige fire hoteller er de tidligere Connect Hotels, som nu er ejet af CIC Hospitality, beliggende i Skavsta, Arlanda, Kista og i Stockholm City. CIC overtager ligeledes Maudes Hotel Solna Business Park, som bliver til et Best Western, samt Connect Stockholm, som kommer under Best Westerns Sure Hotel-brand.

I årenes løb er vi blevet kontaktet af en række operatører med henblik på driften af vores hoteller. Vi har dog aldrig været interesserede. CIC derimod føles helt rigtigt, da de kan bidrage med en positiv og naturlig udvikling for vores fem hoteller, når de er forbundet med Aiden og Best Western. Derudover vil personalet blive del af en større organisation med nye udviklingsmuligheder. Vi vil fortsat have et samarbejde, når CIC bliver lejere i Connect Hotellfastigheter AB.

Connect Hotels stiftere Finn Andresen og Thomas Söderlund.

Med udvidelsen går hoteloperatøren CIC Hospitality nu ind på det svenske marked – noget der ses som et vigtigt skridt for udviklingen af Aiden i Skandinavien.

Det, at vi nu går ind på det svenske marked, er utroligt spændende. Vi investerer stort, og vi ser, at dette kun er begyndelsen, da vi mærker et behov for det, Aiden tilbyder, og som står stærkt i konkurrencen på markedet.

Matthias Tanski, CEO i CIC Hospitality.

Udover de syv nye hoteller, der lanceres til efteråret, åbnes Aiden by Best Western Osporten i Norge samt Aiden by Best Western Lolland og Aiden by Best Western Odense, ligeledes i 2024.

På Aidens konceptuelle og prisvenlige hoteller er det moderne i centrum. Innovation, smarte digitale løsninger samt bæredygtighed indgår som en naturlig og integreret del. Som et spændende indslag arbejder hotellerne med hologrammer, til f.eks. digital check-in, som en central del af oplevelsen.

I samarbejde med CIC Hospitality planlægger BWH Hotels at åbne omkring 30 Aiden-hoteller de kommende år for at tilbyde bevidste rejsende et moderne ophold.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *