Air France-KLM udvider samarbejde med IndiGo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France-KLM har annonceret hensigten om yderligere udvidelse af samarbejdet med det indiske lavprisselskab IndiGo.

Air France-KLM har allerede meddelt, at de ønsker at øge sædekapaciteten til Indien. Indien er i øjeblikket et af de hurtigst voksende luftfartsmarkeder i verden.

Air France-KLM har i øjeblikket et samarbejde med IndiGo, hvilket betyder, at 30 destinationer i Indien betjenes via codeshare-flyvninger. Det er f.eks. indiske destinationer som Ahmedabad, Kolkata, Pune og Hyderabad. Nu hvor markedet i Indien vokser kraftigt, ønsker Air France-KLM at udvide samarbejdet med IndiGo. Udvidelsen inkluderer også codeshare-flyvninger til nabolande som Nepal, Sri Lanka og Bangladesh.

Billede: IndiGo

Dette udvider antallet af destinationer, som du kan booke via Air France-KLM. Omvendt vil passagerer fra disse lande også have mere adgang til destinationer betjent af Air France og KLM. Selskaberne fortæller, at udvidelsen stadig er betinget af godkendelser og aftaler i de relevante lande.

At den fransk-hollandske flyselskab ønsker at udvide udbuddet af destinationer i Sri Lanka, Nepal og Bangladesh er bestemt godt nyt. Der er lige nu ikke mange gode forbindelser til disse lande fra Danmark. Sidste år annoncerede US-Bengla sin interesse i et direkte fly til Schiphol. Der er ikke meldt mere om dette til dato. Med denne nye codeshare-aftale bliver det nemmere at flyve via Amsterdam eller Paris til Bangladesh via for eksempel Mumbai eller New Delhi.

Hovedbillede: KLM/PR

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *