Air France & KLM underskriver en aftale med GOGO WiFi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I alt 124 langdistancefly fra Air France og KLM vil blive udstyret med WiFi fra slutningen af 2017. Dette har selskaberne meldt ud gennem en pressemeddelelse.

Med denne nye fælles aftale fra Air France og KLM, vil selskabets passagerer nyde godt af WiFI dækningen under rejsen og derved holde kontakten, men sin familie, venner eller forretningsforbindelser over hele verden. Tilbuddet bliver tilgængeligt på smartphones, bærbar computer og tablets. På Air France og KLM’s egen portal, kan rejsende finde oplysninger fra selskabet i form af at arrangere rejser, eller finde mere underholdning, end det der allerede findes fra det faste underholdningssystem på den pågældende flyvning.

Platformen er baseret på 2Ku produktet fra Gogo, der har den nyeste antenne teknologi og fleksibilitet til at tilpasse sig det voksende behov.

“Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedst mulige løsning til at holde kontakten. Ved at installere den nyeste WiFi-teknologi på mere end 120 fly i vores langdistance flåde, viser vi endnu en gang vores evner til at innovere. Vi ønsker at give alle vores passagerer den bedst mulige oplevelse. “

Michel Pozas Lucic, Vice President Customer Innovation and Care, Air France-KLM

Boeing 787 allerede udstyret med WiFi

På langdistance flåden hos Air France & KLM kan passagererne allerede bruge WiFi ombord på deres Boeing 787. KLM har allerede 8 fly i drift og Air France får leveret sit første med denne feauture den 9. januar næste år (2017). De Boeing 787 som tilbyder Wifi er udstyret med udstyr fra Panasonic Avionics. Denne løsning vil tilbyde den samme interne Air France/KLM portal. Dette produkt er planlagt til at blive installeret i samtlige langdistancefly.

Pressemeddelelse: KLM

Denne artikel er oprindeligt udgivet på insideflyer.no af Peter Fox.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *