Anmeldelse: Crowne Plaza San Francisco Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Opholdet

Jeg tilbragte to uger i Californien hen over sommeren og nød mit ophold. Når du flyver vestpå og gerne vil undgå al for meget jetlag, er ét af mine bedste tips når du ankommer til din destination, at du er oppe til så langt ud på natten du kan (hvilket i mit tilfælde var omkring kl. 9 om morgenen dagen efter) og så gå i seng. Hvis du følger mit tip, har du nok brug for et hotel tæt på lufthavnen – jeg bryder mig personligt ikke om at køre i bil, direkte efter landingen ovenpå en langdistanceflyvning. Der er massere af hotelmuligheder i nærheden af San Fransisco International Airport, men med min IHG status og med muligheden for at betale med points, kunne jeg bo på Crowne Plaza uden at skulle have penge op ad lommen.

Opgradering

Min status er Plantinum Ambassador og jeg fik 600 IHG Rewards point ved check-in. Der var allerede reserveret et Executive værelse, så det var ikke muligt at blive opgraderet yderligere.

Værelset

Hotellet var meget gammeldags indrettet og ville nok have været moderne i 1976. Værelset var udmærket og det vigtigste var, at sengen var behagelig.

san-fransisco-airport-crowne-plaza-vaerelse-3san-fransisco-airport-crowne-plaza-vaerelse-2san-fransisco-airport-crowne-plaza-vaerelse-1

Lige overfor værelset var der en Executive Lounge – den værste lounge jeg nogensinde har været i. Loungen havde dog en meget tiltalende kaffemaskine og nogle få borde, men det var da bedre end ingenting!

Executive Lounge
Executive Lounge

Serviceniveauet

Serviceniveauet var formidabelt overalt på hotellet. Personalet var venligt og effektivt og leverede også over vores forventninger. Hvis vi tager morgenmaden som eksempel, så forventede vi os ikke ret meget, set i lyset af hotelstandarden i øvrigt. Alligevel blev vi ved morgenmaden behageligt overraskede. Vi blev vist hen til et bord og fik serveret juice og kaffe, før vi kastede os over morgenmadsbufféten. Der var mulighed for selv at bage vafler, der var frisk frugt, wienerbrød, 5 slags brød, youghurt, æg, hjemmelavede kartofler og hjemmelavet havregrød, bare for at nævne et lille udvalg af bufféten.

san-fransisco-airport-crowne-plaza-morgenmad-1san-fransisco-airport-crowne-plaza-morgenmad-2

Faciliteter

Fra alle lufthavnsterminalerne kører der en gratis shuttlebus ud til hotellerne I lufthavnsområdet. Vi ventede mindre ned 5 minutter på vores bus og var fremme på hotellet på under 15 minutter. Jeg tror der gik sammenlagt under en time fra flylandingen og indtil vi var igennem lufthavnen, hvilket var kortere tid end jeg havde regnet med.

Hotellet havde også en swimmingpool og et fitnesscenter. Swimmingpoolen var lille, men var meget benyttet af børnefamilierne.

Fitnesscentret var fint og jeg fik tid til at træne lidt. Klokken ca. 4 om morgenen i engelsk tid stod jeg på løbebåndet, men jeg tror det hjalp min krop med at blive nulstillet. Hotellet er også beliggende lige ved bugten, så du kan både gå og løbe langs vandkanten, hvilket nok vil være at foretrække frem for løbebåndet…

san-fransisco-airport-crowne-plaza-fitness

Pris

Jeg betalte 40,000 IHG Reward points for en enkelt overnatning, hvilket stod godt mål med prisen på $299, som det ellers kostede ved booking. Jeg lavede dog en fejl ved bekræftelsen af bookingen og det endte med en ombooking – eftersom dette skete efter omtaksering af nogle af IHG hotellerne, blev min betaling ændret fra 30.000 points til 40.000 points. Selvom jeg kontaktede dem telefonisk var det ikke noget, som IHG hverken ville eller kunne gøre noget ved – så dér fik jeg den lærestreg!

Samlet vurdering

Ud fra et æstetisk synspunkt ville hotellet nok ikke vinde nogen priser, med hotelpersonalet var venlige og det var meget behageligt. Selvom jeg ikke ville anbefale hotellet som base for et længere ophold i San Fransisco og omegn, vil det være perfekt for en enkelt overnatning, hvis du f.eks. ankommer sent med et fly eller har brug for at være i lufthavnen tidligt om morgenen.

Mit bedste tip vil være at booke et Executive Level værelse, da der her vil være inkluderet morgenmad i værelsesprisen. Når du booker med point er der hele 3 værelseskategorier at vælge imellem (King / Twin / Executive) og alle værelseskategorier er til den samme pris, men der er kun inkluderet morgenmad i den sidstnævnte værelseskategori.

Denne artikel er oprindeligt udgivet på InsideFlyer.com af Mister Airmiles

Overblik

Service

Belligenhed

Værelser

Faciliteter

Value 4 Money

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *