Wifi på alle langdistance fly hos KLM

wifi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som tidligere annonceret, begynder KLM nu med at installere wifi på alle deres langdistance fly. Det vil være muligt at koble sig på wifi på alle fly fra maj 2019.

Til at starte med, er alle KLM Boeing 787 Dreamliners udstyret med inflight internet fra fabrikken. Hvis du er heldig at flyve på en rute udført at denne flytype, kan du bruge wifi allerede i dag. Udover det, er der kun en enkel Boeing 777, som er med i en løbende prøveperiode. Resten af flåden er endnu ikke forbundet til internettet.

KLM har annonceret, at de i år sætter fart på planerne om at installere wifi i alle Airbus A330’ere og Boeing 777’ere. Fra maj 2019 forventer flyselskabet at alle interkontinentale fly har en internetforbindelse. Selskabet indrømmer at internet nu om dagen er hverdagskost for flyrejsende. Både på arbejde og på ferie ønsker mange at kunne være online. Selvom der endnu ikke er nogen konkrete planer, udelukker KLM ikke at der også bliver installeret wifi på de europæiske fly. Beslutning om det, vil blive taget når installationen på langdistance flåden er på plads.

KLM wifi
Alle 787 fly er udstyret med wifi

Opgradering af A330

Det er påfaldende at også Airbus A330 bliver udstyret med wifi. Disse fly bliver udfaset i en overskuelig fremtid. Alligevel bliver KLM ved med at investere i Airbus flyene og bliver der også installeret nye business class sæder ombord. Ombygningen af A330 kommer til at tage længere tid. KLM har endnu ikke modificeret et fly af den type og skal derfor igennem en længere certificeringsprocess.

KLM wifi priser

KLM arbejder, desværre, med pakker på basis af mængden af forbrugt data. En Small pakke koster €5 og giver 20 MB. Medium koster det dobbelte og inkluderer 50 MB. For en Large pakke på 200 MB skal du betale €30. Alle pakker er gyldige i 24 timer. Priserne er langt fra konkurrencedygtige, og jeg havde hellere set pakker på basis af forbrugt tid.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *