Ny sædeinddeling KLM Airbus A330-200

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har lagt en ny pladsoversigt op over deres Airbus A330-200. Antallet af business class sæder er reduceret fra 30 til 18. I det nye type er der ‘kun’ 3 rækker business class mellem dør 1 og 2. Minikabinen på 2 rækker mellem dør 2 og economy class er dermed sløjfet. I stedet for er der kommet et større antal economy class sæder; 1 i economy comfort og 36 standard economy.

KLM Airbus A330-200 type 1 seatmap
Den oprindelige inddeling
KLM Airbus A330-200 type 1 seatmap
Det nye type med færre business class sæder

Airbus A330 business class

KLM indsætter primært deres Airbus A330-200 fly på ruter til østkysten i Nordamerika, Mellemøsten og Afrika. Især til Canada og USA er business class kommet under pres. På disse ‘low yield’ ruter kan det give god mening at indsætte færre business class sæder. Det ikke klart hvor mange af de 8 fly af dette type som KLM har i flåden får den nye inddeling.

For passagerer i economy class betyder det færre chancer for en opgradering til business class eller mulighed for at opgradere for point.

Det er overraskende at KLM vælger at bygge deres A330-200 om nu. Selvom det oprindeligt ikke var planlagt, vil KLM alligevel installere deres nye World Business Class produkt i disse fly. Denne reduktion af business class ligner derfor som en del mere arbejde.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *