Cathay Pacific vil tilbyde dine on demand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Business class passager der har fløjet med et af Mellemøsten selskaberne (som Etihad, Qatar eller Emirates) kender konceptet ‘Dine on Demand’. Det betyder at passagerer selv kan bestemme hvad de vil spise, og endnu vigtigere: hvornår. Du behøver ikke længere vente på at resten af kabinen er blevet betjent og kabinepersonalet endeligt er nået til din række. Taget det store forskel på det biologiske ur mellem passagerene i betragtning, især dem med tilslutningsfly, er det et prisværdigt koncept.

Hos Qatar Airways er passagerer ikke bundet til faste malrunder

Cathay Pacific

Asiatiske luftfartselskaber har indtil videre ikke omfavnet konceptet for alvor, men det ser ud til at ændre sig. Cathay Pacific vil i næste måned afprøve konceptet på flyvninger fra Hong Kong til London Gatwick og Chicago. I følge Ausbt vil det Hong Kong baserede selskab udvide konceptet til andre router hvis testen er succesfuld. Det kan muligvis ske fra tredje eller fjerde kvartal i år. Eftersom kabinepersonalet skal modtage ekstra training vil udrulningen ske trinsvis.

Cathay Pacific Business Class
Cathay Pacific Business Class

KLM

Også KLM overvejer at indføre Dine on Demand i World Business Class. Adskillige forsøg er allerede foretaget. Med KLM’s fokus på personalisering af rejseoplevelsen, vil det være et godt initiativ, ikke mindst for de mange passagerer der forbinder fra andre fly.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *