Norwegians “Seattle gave” til Oslo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gardemoen lufthavnen i Oslo afholdte i dag en åbningsceremoni for den nye udbygning og i den forbindelse kom Norwegians CEO Bjørn Kjos med en “Seattle gave” til Oslo.

Under den timelange officielle indvielse af den nye udbygning var der mange talere og underholdning. En af talerne var Norwegians CEO Bjørn Kjos. Han lykønskede også med den nye udbygning og muligheden for at lufthavnen nu kunne klare over 30 millioner årlige passagerer. Det var netop i den forbindelse at han sagde at der så også skulle komme flere ruter og at han havde en “gave” med. “Gaven” bestod i en fremtidig rute til Seattle.

Sådan så det ud i Oslo Gardermoen da åbningsceremonien startede i går.

Vi ville selvfølgelig gerne have alle fakta på plads og derfor brugte vi tid på at få en snak med Norwegian og en officiel udtalelse. Vi ville ikke blot lancere dette som en “bekræftet ruteåbning”, som andre medier var hurtige til at melde ud.

Vi fik en snak med Anders Lindström, som er Director of Communications i USA for Norwegian og han udtalte følgende til InsideFlyer:

Bjørn Kjos kom med en slags “Seattle gave” til Oslo og Avinor i forbindelse med åbningen af udbygningen.

Det var ikke nogen officielt launch annoucement. Den kommer sandsyneligvis senere på året. Dertil kan jeg også oplyse at en potentiel rute først vil kunne lanceres i 2018 og sandsyneligvis i til sommerprogrammet. Men igen – der er ikke nogen dato bekræftet, ej heller frekvens eller priser.

Vi kan derfor konkludere at Norwegian gav en “Seattle gave”, men at der endnu ikke er slot tider reserveret eller modtaget i hverken Oslo eller Seattle. Så det er ikke en bekræftet ruteåbning.

Det giver dog meget god mening med en rute fra Oslo til Seattle, da Norwegian i september åbner en rute op fra London Gatwick til Seattle. Denne får 4 ugentlige flyvninger. Ved at oprette endnu en rute fra Oslo, så kan flyene roteres rundt og for eksempel drives med amerikansk besætning, hvilket vil holder omkostningerne nede og være medvirkende til attraktive billetpriser.

Se videoen fra indvielsen her:

InsideFlyer følger og har et tæt samarbejde med Norwegian. Det kan du blandt andet se på vores igangværende konkurrence, hvor du kan vinde 2.500 Cash Points. Dette er nok til en returbillet på en af deres langruter. Se mere om konkurrencen her.

Du kan også få en “guidet tur” i den nye del af lufthavnen her:

 

 

Kommentarer

  1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    Spændende om den reelt kommer hvis de nye passagerafgifter forbliver på dette høje niveau.

    Nu var det ej heller en rutelancering, men kun en lidt stærk udtalelse fra chefen. Men de vil nok gerne da Gatwick jo starter til september.

    Er det en PR gimmick fra Norwegian – den er jo "gratis" at love reelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *