SAS EuroBonus fylder 25 år i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag er det 25 år siden, at SAS introducerede et af Europas første loyalitetsprogrammer. Det, der begyndte som et simpelt frequent flyer-program, har i dag udviklet sig til et af verdens førende loyalitetsprogrammer. Det fejres med ekstra gode jubilæumstilbud.

SAS EuroBonus er vokset eksplosivt siden lanceringen den 27. april 1992 og har i dag næsten fem millioner medlemmer. Listen over samarbejdspartnere bliver længere og længere for hvert år til fordel for medlemmerne, som i dag kan tjene point tusindvis af steder. Point som kan bruges til flyrejser, hotel, billeje eller i SAS EuroBonus-shop.

Stephanie Smitt Lindberg, Chef for produkt og kundeloyalitet i SAS siger:

Vi har i dag 4,8 millioner EuroBonus-medlemmer og forventer at nå 5 millioner med udgangen af 2017. Hemmeligheden bag denne fantastiske vækst har lige fra starten været at lytte til vores kunder – hvad de har brug for, og hvad de godt kunne tænke sig – og så har vi givet dem det. Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores loyale kunder de bedste fordele og services.

SAS’ medlemmer kan i dag tjene point på alt fra flybilletter, billeje, hotel, elregning til shopping og daglige indkøb eller hver gang de betaler med et SAS Eurobonus-kreditkort.

Stephanie Smitt Lindberg forsætter:

Folk elsker at rejse, og stadig flere rejser mere og mere. Vi fortsætter med at udvide brugen af EuroBonus i hverdagen, og vi vil fortsat udvide med flere samarbejdspartnere. EuroBonus handler ikke kun om flyrejser, biler og hoteller, det handler også om hverdagslivet og om at opbygge et fællesskab for vores medlemmer

I fremtiden vil EuroBonus fokusere på fire områder: livslang loyalitet, personlig kundeservice, enkelhed mht. at optjene og indløse point, og en sikring af, at EuroBonus-medlemmer altid får mere – med SAS i hverdagen og sammen med hinanden.

SAS fejrer EuroBonus’ 25-års jubilæum hele 2017 med gode EuroBonus deals, awardkampagner, ekstra gode pointoptjeningstilbud hos samarbejdspartnere og ekstra gode priskampagner.

Tilbudspriser til salg i dag

I dag den 27. april frem til kl 24 kan SAS’ rejsende for eksempel booke billetter til Bruxelles, Amsterdam, Paris og Berlin fra 299,- kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *