Air France La Première rewards bliver dyrere og ikke længere for Flying Blue Silver

Air France La Premiere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flying Blue har annonceret, at prisen for First Class reward billetter i Air France La Première bliver dyrere. Derudover vil Silver elite medlemmer ikke længere kunne købe disse reward billetter.

Det er hvad man kan kalde for en uheldig udvikling hos Flying Blue. Fra 15. oktober 2019 kan Silver-medlemmer i KLM og Air Frances loyalitetsprogram ikke længere bruge deres miles til at bestille eller opgradere en billet i den eksklusive La Première (First Class hos Air France). Dette er dermed kun forbeholdt medlemmer af Flying Blue med Gold eller Platinum elite status.

Samtidig øger Air France også milespriserne til La Première-rewards på samme dato. Prisen for opgraderinger med miles forbliver dog uændrede. De nye priser kan slås op i Miles Price Estimator.

Den fornyede First Class er endnu ikke installeret på A380 flyene.

Det står ikke klart, hvorfor Flying Blue implementerer denne ændring nu. Priserne for en La Premiere-billetter var allerede ganske betragtlige. Det giver mening, at holde dette første klasse produkt eksklusivt og det var allerede i forvejen kun muligt for medlemmer med elite status at bestille en reward billet eller opgradering. Men hvorfor bliver Silver medlemmer nu også udelukket?

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. Køb Flying Blue miles med 75% bonus - InsideFlyer DK siger

    […] Hvis du vil bruge dine point på en First Class-award med Air France, skal du lige være opmærksom. Prisen for disse awards er for nylig steget kraftigt, og der er tilføjet yderligere begrænsninger. Flying Blue Silver-medlemmer kan ikke længere bestille First Class billetter. Du skal mindst være Flying Blue Gold for at købe en awardbillet på La Premiere. Mere information om prisstigningen og begrænsningerne kan du læse i denne artikel. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *