Airbus A380 er snart tilbage i luften igen.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er Emirates som allerede i juli måned bringer nogle af deres Airbus A380’ere tilbage i luften. Dermed viser de at flyet forsat har en fremtid i selskabet og at der er begyndt at komme en efterspørgsel igen.

Emirates starter den 15. juli 2020 med at flyve med deres Airbus A380 på ruten mellem Dubai og London, samt Dubai og Paris.

Ruten Dubai til London med Emirates Airbus A380 fra 15. juli 2020.
Ruten Dubai til Paris med Emirates Airbus A380 fra 15. juli 2020.

Læs mere: Dubai åbner op for turister

Emirates flyver nu til mere end 40 destinationer og der kommer nye til næsten hver uge i øjeblikket. Derfor er det muligt at flyve med dem videre end Dubai, så snart landene åbner op for det.

Sommeren er ikke lige den mest optimale at besøge Dubai i, da temperaturen er på den varme side. Men hen over efteråret, så vil det være en god mulighed som feriemål.

Ikke alt er som det gamle

Alt er ikke som det gamle og hvis du er så heldig at skulle flyve med Emirates i deres Business Class, så vil du opleve at Lounge området er lukket ned.

Er du blandt de få som flyver First Class, så er en af de væsentlige ændringer at muligheden for at tage et bad er lukket af.

Ellers vil du opleve stort set den samme service som før Corona krisen startede.

Hvornår kommer Emirates tilbage til København med en Airbus A380

Lige nu er alt rimeligt usikkert, men Emirates har meldt ud at de planlægger med at have en Airbus A380 tilbage på Dubai til København ruten igen efter sommerferien. Du kan se den på afgange i september måned:

Emirates Airbus A380 kommer tilbage til København igen.

Se Emirates A380 lande i Københavns Lufthavn her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *