Airhelp – online assistance til kompensation hos flyselskaber

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dit fly er forsinket, aflyst, overbooket… du har ikke mulighed for komme med flyet nu og næste afgang er først flere timer senere. Lyder den situation bekendt? Så er Airhelp måske interessant for dig som rejsende.

Airhelp er et firma der assisterer rejsende med at få refusion for aflysninger og forsinkelser hos flyselskaber mod en procentdel af det refunderede beløb.

Airhelp forretningsmodel
Airhelp forretningsmodel

Airhelp lanceredes sidste år i Europa og har siden da hjulpet flere tusinde rejsende med at indhente penge hos flyselskaber. 6 måneder senere er de på vej til at ekspandere til det amerikanske indenrigs marked.

I Europa kan kompensation gå så højt som €600, i USA kan kompensationen være så høj som $1.300, alt sammen afhængig af hvor meget billetprisen og hvor hurtigt flyselskabet får dig frem til din destination.

I mange tilfælde om refusion, så er det et spørgsmål om at kende det rette nummer eller den rette formular og så være stædig, rigtig stædig overfor selskaberne. Og her er det, at Airhelp yder deres service. Du oplyser dem detaljer om din rejse og de tjekker hvorvidt du er berettiget til at få kompensation. Og er det tilfældet? Så underskriver du en aftale med Airhelp der giver dem ret til at jagte pengene på dine vegne mod 25% af udbyttet.

Får de ikke medhold i din sag, skal du så betale for noget? Nej, hvis du ikke er berettiget, så er Airhelp heller ikke berettiget. Men Airhelp er villige til at gå langt for dine rettigheder, så langt som at tage det til retten, dette uden at det ændrer på procentsatsen for deres andel – velvidende at det kan ende ud i et tab på den enkelte sag grundet sagsomkostningerne.

Har du haft nytte af Airhelp tidligere eller kunne du finde på at benytte deres service i fremtiden? Lad os høre din mening, smid en kommentar nedenfor.

Kort video om Airhelp:

[box style=’media’]

Airhelp: http://www.airhelp.eu/en/

[/box]Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *