Alitalia vil ikke længere overtage fly fra Primera Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alitalia skulle i denne måned have overtage tre Airbus A321neo-fly fra konkursramte Primera Air, det ser dog imidlertid ud til ikke at ske

Flåden af Airbus A320 fly som Alitala ejer, har en gennemsnitsalder på over 20 år. Derfor havde selskabet planlagt en flådefornyelse af de ældste maskiner. Her skulle de tre A321neo-fly som indtil oktober fløj for Alitalia have indgået – dog ser det ikke ud til at blive aktuelt, da en anonym kilde udtaler til Airways International at ordren er annuleret.

Alitalias flådefornyelse rygtes helt generelt også at være annuleret – en udvikling der må formodes at skyldes den dårlige økonomiske situation som selskabet står i.

Alt kørt i stilling

Flyene fra Primera Air var allerede omregistreret til det italienske selskab, og var klargjort til at blive ommalet, da Alitalia annulerede ordren. Det har altså været i sidste øjeblik at de annulerede ordren, og dette har med sikkerhed ikke været en billig operation, trods den i forvejen dårlige økonomi ved Alitalia. Dog har ejerne af flyet allerede afsat flyene til anden side.

TAP og Bamboo overtager

A321neo i Bamboo farver

De to af flyene er sendt til ommaling i Tap Air Portugals farver, imens det sidste kommer til at flyve for det mindre kendte flyselskab “Bamboo Airways” der holder til i Vietnam. Det har altså ikke været svært at afsætte flyene til anden side, trods den akavede situation som Alitalia satte leasingselskabet i.

 

Hovedbillede af Anne Zvereva

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *