American Airlines og British Airways flytter sammen i New York JFK

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I december 2022 flytter British Airways ind i terminal 8 i New York JFK lufthavnen, hvor American Airlines holder til. Dette sker som en del af det udvidet samarbejde de to flyselskaber har. Oplevelsen for den rejsende vil blive ganske meget forbedret på flere områder.

Denne flytning er noget som vi i løbet af de sidste 10 års tid har hørt løbende. Der har været tale flere gange men New York JFK lufthavnen løbende er blevet renoveret og flyselskaberne er flyttet rundt mellem terminalerne.

Den nuværende terminal 8, som primært er brugt af American Airlines har lige nu 36 gates og i forbindelse med flytningen vil der blive udbygget flere gates til at kunne håndtere især de store langrutefly, som British Airways naturligvis vil bibringe. Der er i terminalplanerne oprindeligt plads til i alt 57 gates, men grundet behovet for større fly, så vil nogle gates blive nedlagt.

Fordelene for passagerne er mange, men en af de klare er at du i fremtiden undgår at skulle skifte terminal når du for eksempel flyver fra London til New York med British Airways og skal videre til en anden amerikansk by med American Airline. Dette er klart en fordel og vil gøre transit mere komfortable.

Det er klart at premium områderne også vil give en forbedring for de som har adgang til disse.

Investering på 400 millioner US dollars

Der er igangsat en større investering i terminal 8. Det er American Airlines, British Airways og Port Authority of New York and New Jersey. I alt er det planlagt at bruge 400 millioner US dollars på renoveringen og opdateringen.

Som en del af investeringen, så vil det betyde et nyt og større område for premium check-in og større fælles lounger.

American Airlines byder British Airways velkommen i deres nye hjem i JFK. Flyvningen til terminal 8 vil øge vores langvarige samarbejde og det vil blive nemmere at være i transit mellem London og New York eller videre.

Alison Taylor, American’s Chief Customer Officer.

Nogle af de centrale ting som laves er:

  • Nyt premium check-in område
  • Ny lounge som erstatter den nuværende Flagship Lounge. Der vil blandt andet være ny champagne bar og a la carte menu
  • Ny lounge til alle med adgang til lounge med direkte kig til flyenes standpladser og landingsbaner, vinbar, cocktail lounge og buffetområde
  • Den nuværende Flagship Lounge og Admirals Club lounge ved B-gates vil blive lavet om til en lounge for Business Class kunderneHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *